Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

119 U Valentininom vlasništvu.

Kako se njih dvoje nisu još uvijek snašli bilo ih je potrebno malo navesti da okuse te nove čari naših ukrašenih tijela. Namijestile smo igru, onako kako bi ih iznenadili i možda ponizili, tako da ne budu naši muževi koji će prvi dotaknuti naše pirsinge, nego smo zamijenile mjesta. Ja sam došla ispred Paola, a Ira se namijestila ispred Piera. Obje smo im sijele u krilo i gurnule naše cice usta.

Njih dvoje su bili totalno zbunjeni sa ovim preokretom. Nisu se usudili na neko intimnije lizanje, nego su samo ljubili naše grudi od straha ili ljubomorne reakcije nas dvije.

Kako smo nas dvije bile malo pripite od šampanjca, tako je naše ponašanje bilo još slobodnije nego inaće. Uhavtila sam Paola za glavu i nabila mu svoje bradavice usta, tako da je jedva disao a nije ni znao bili ringove satvio usta ili sa strane.

Jako grubim pokretima sam mu gurala cice tako da jedva diše. Kad se već počeo gušiti među mojim cicama nisam ga htijela pustiti, nego sam mu tihim glasom rekla:

- Ovo sto sad vidiš i dodiruješ su zadnje tuđe grudi koje diraš. Ja točno znam tvoje avanture i unistiću te ako doznam da si nekamo zalutao osim na grudi tvoje Ire. Je li ti jasno?

Paolo je bio totalno zbunjen ovim naglim okretima situacija. Samo je odgovorio:

- Da gospodjo Valentina.

Tad sam ga ohrabrila da ide izljubiti grudi svoje zene. Paolo je sav zbunjen otisao kod svoje zene, a Pier je dosao kod mene. Pier je bio sav zbunjen mojom hrabroscu da mu dozvolim da drugoj zeni ljubi grudi, ili odvaznoscu da sam pirsala svoje cice, da nije mogao izgovoriti ni jednu rijec.

Samo me je mlako gledao, a kad sam podmetnula cice na lice, zagnjurio je glavu medju nih, od srece su mu potekle suze.

- Hvala ti Valentina.

Kako naši gosti ne bi ostali uskraćeni te večeri, tako smo im se morali vratiti, ali što prikazati za javnost, koji su naši darovi našim muževima, e i to smo smislile. Svkom od njih smo na vrat stavile zlatni lanac. Mislite ništa neobićno, da osim natpisa na pločici.

Sa jedne strane pločice je pisalo Valentina, kod Piera, a kod Paola Ira, a na drugim stranama pločica je bio natpis

"U vlasništvu."

to je ona rijec koju vam nisam htijela odmah prevesti.
Nekom to ne zanći puno, ali njima dvojici je bilo tek sad jasno da su postali naše vlasnistvo, jer ništa se ne dobija besplatno, pa ni lijepi ukrasi za grudi. Znam sad mislite kako se taj zlatni lanac može skinuti, ne, ne može, mogli su ga samo presiječi, a to bi se vidjelo. Kad smo im zakopčali te debele lance na vrat, tad smo sa posebnim klještima stisle kopče, tako da se više ne mogu otvoriti.



Post je objavljen 13.06.2009. u 23:16 sati.