Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hypnosing

Marketing

samo bi ne budi stranac

slažu mi se uspomene dok polako punim kartonske kutije tako običnim, nevažnim stvarima... opet odlazim.opet ostavljam zidove koji su bili svjedoci mnogočemu. sva sreća da zidovi ne znaju pričati.

brojim svoje zadnje dane ovog života,opet se spremam okrenuti novu stranicu, negdje daleko.. valjda sam ja jedna od tih ljudi koji se ne mogu smiriti negdje...tu ostati...jedna od onih koji bježe kad postane zagušljivo.lijepo je bježati dok ne shvatiš da od samog sebe ne možeš pobjeći.

krhka sam posljednjih dana...sve je završilo kao u najljepšim snovima, zapravo, san bi tek sad trebao početi...kao da sam jučer došla ovdje.nadobudna, blesavo hrabra i naivna.dvije godine...je li moguće...
kao da ostavljam djelić sebe ovdje...među tim ljudima.. sve što ostaje su uspomene, lijepe i ružne.
jednu stvar još uvijek nisam rasčistila...već godinama odlažem ono što mi je najteže izgovoriti,i mislila sam da je stvarno došlo krajnje vrijeme, da izdahnem taj dim koji držim u plućima....samoj sebi presudila sam samoću.i ne osjećam nikakvu ljubav, nikakvu zaljubljenost već jako dugo...ne plače mi se od od nikakvih ljubavnih jada... već od patetike odlaska i jednoličnih a opet tako dragih sjećanja.

htjela bih ti reći OPROSTI za sve one trenutke u kojima te nisam razumijela, i one u kojima te nisam htjela razumjeti.htjela bih ti reći OPROSTI za sve trenutke u kojima sam te zatajila i ljubila neke sjene,trenutne predmete želje...a htjela bih čuti OPROSTI za sve one trenutke u kojima nisi bio tu, jer nisi ni trebao biti,a ja sam htjela da budeš.htjela bih čuti OPROSTI za sva ona hladna jutra od tvog stana do mog.htjela bih čuti OPROSTI za svaku glupu šalu, za svaku suzu,za svaku nedorečenu stvar. OPROSTI za moj neuredan stan,za vrijeđanje mog glazbenog ukusa,za večeru koju više nikad nisam napravila.OPROSTI za obostrano ignoriranje i za prijateljstvo s povlasticama.

bilo mi je drago,.samo me zagrli, i ne puštaj dok ja tebe ne pustim.
a pustit ću te jer želim.jer moram, jer odlazim.

s osmjehom na licu,suzom u kutu oka i srećom u srcu.
vidimo se. <3


Post je objavljen 04.04.2009. u 01:44 sati.