Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

118 - Gole grudi pred prijateljima

Na dan rođendana mnogobrojni uzvanici su stigli, moji i Irini.
Svi su donijeli raznorazne poklone, a bilo je nekakovo natjecanje u tome tko će smisliti neobićniji i originalniji poklon, ali nas dvije smo znale da će naši biti vrhunski.

Rođaci su Pieru donijeli razne napredne elektroničke naprave koje su bile u modi za to vrijeme. Djeca su mu pravila razne figurice i ručne radove, koji su odavali njihovo zalaganje koje sam ja poticala, a ne materijalnu stranu i cijenu koja je odražavala društveni status.

Svi darovi su bili otvoreni, a samo je nedostajao moj dar Pieru, tako da se on čudio kako to da ga nema, i već je počeo okretati se da ga negdje nije zagubio, tad sam ja pozvala Iru i nas dvije smo otišle u moju sobu. Obukle smo se u kimona ispod kojih smo imale one grudnajke koji su više otkrivali nego pokrivali, a preko njih smo se zamotale u svilene marame. Po dogovoru smo naše male bar pirsinge nakon zarastanje, a prije ovog nastupa zamijenile sa velikim provokativnim ringovima.

Sad znam da vam nije jasno kako nije vidio moje pirsane bradavice vec ranije, ali ja sam oduvijek imala običaj da budem djlomićno odijevena prilikom naših sexualnih susreta i okršaja. Tako da dok sam njegovala bradvice poslije pirsanja nisam ih otkrivala, već skrivala ispod grudnjaka, a
kad bi došla u moju spavaču sobu, tad bi obukla jedan specijalni stari veliki grudnjak koji je bio komotan i u njemu sam spavala dok mi bradavice nisu u potpunosti zacijelile.

Kad je sve bilo spremno pozvale smo naše muževe u sobu. Njih dvoje su bili iznenađeni, jer darovi su se uvijek davali javno, sve do danas. Posijeli smo njih dvojicu u fotelje i upalile orijentalnu muziku. Polagano smo se obje počele uvijati po ritmu zvukova koji su bili tihi i erotični, kao i nas dvije koje smo se polako počele izvijati iz naših marama.

Razgolitile smo naša tijela sve više tako da je sad samo ostalo da pokazemo naše grudi. U zadnjem pokretu smo se obije po dogovoru okrenule i spustile marame na pod, tako da su sad naše grudi bile podržane samo onim malim grudnjacima koji su imali otvorene prednje dijelove i samo podržavale grudi da previše ne skakuću od naših plesnih pokreta.

Stavile smo obje ruke na svoje cice i okrenule se prema njima te počele prilaziti bliže našim gledateljima. Kad smo bile na najboljoj udaljenosti da mogu vidijeti sve, samo smo skinule ruke i uzdigle grudi prema njima.

Nakon par sekundi njihovi pogledi su se fiksirali na našim cicama ukrašenim zlatnim nakitom. Obojica su zinula od iznenađenja kad su ugledali te velike zlatne prstenove koji su prolazili kroz naše bradavice.

Polagano smo se približavale njima i došle na dohvat njihovih ruku. Kako su njih dvojica bili zapanjeni sa gledanjem nisu se snašli da nas dodirnu, pa smo nas dvije namijestile njihove ruke tako da dodirnu naše velike grudi sa velikim nakitom koji je blistao na svijetlu.



Post je objavljen 12.06.2009. u 22:45 sati.