Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odlagaliste

Marketing

Dragi prijatelji

Odlucila sam ovo obloziti (objaviti na blogu) tako da ne bih izostavila nekog ako koristim grupni mail. Na sjevernoj je polutci ljeto, te se u razvijenim zemljama s pravima radnika i sindikatima obicava tada uzimati godisnji odmor.
Prosjecno jednom mjesecno (najcesce kad ovuliram), nekome padne na um mudra ideja da se sretnemo negdje na pola puta. Pa hajdmo to pokustai ostvariti.
Meni bi odgovaralo polovicom kolovoza, tako da se stignem financijski oporaviti do velikog kineskog blagdana pocetkom 10og, kada valja kidnuti negdje izvan Kine.

Prednost destinacijama s dobrom povezanoscu sa Shanghajem i star alajans prijevoznicima, zemljama bez vizne zastite protiv Hrvata, te klimatski povoljnima u to doba godine.

Uskladite godisnje odmore, odrijesite bicvu s ustedjevinom, malo surfajte i dajte mudre prijedoge u vidu komentara na ovaj post.

Ako se nista ne izrodi kroz mjesec dana, bye bye. Naravno da se ovo odnosi samo na ljude koji ne moraju imati topli obrok svaki dan, koji ne moraju spavati bas svaku noc i koji se ne boje miseva. Dakle putni prijatelji.

Autor zadrzava pravo odjeba kandidata:)
Ako se itko javi.

Image Hosted by ImageShack.us


los primjer - stikla i kufer na kotacice



Post je objavljen 12.06.2009. u 11:09 sati.