Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/bullying0

Marketing

Tehnička pitanja!

Nadam se da će ovaj blog ipak steći jednog dana svoju staru slavu, iako ja trenutno baš i nemam vremena da ga uređujem.
Ako postoji itko tko je zainteresiran za pomoć pri uređivanju bloga, može mi se obratit putem komentara ili maila! Svaka pomoć je dobrodošla, bitna je dobra namjera!

Također, ako imate neku priču koju bi željeli (anonimno, naravno) podijeliti sa svima, vašu osobnu ili nekog od vaših prijatelja/poznanika ili slično, ili ako imate neki članak ili drugu priču vezanu za zlostavljanje u školi, javite se s vašom pričom na e-mail adresu:
findingmyself0@gmail.com

Ako vi ili neki vaš poznanik imate problem u vezi ove teme, a ipak ne želite da se vaša priča nađe na ovim stranicama, slobodno se možete javiti na istu adresu ako trebate savjet.

Sve koji podržavaju ovaj blog i njegove ciljeve mogu pomoći i "reklamiranjem" - u desnom stupcu na blogu se nalazi banner, koji možete postaviti na svoj blog/stranicu tako da kopirate tekst ispod i postavite ga na željeno mjesto na svom blogu.
A ako ste zainteresirani za razmjenu linkova, ostavite komentar.

Zlostavljanje u školama

Pružite svoj doprinos u izgradnji boljeg svijeta - jer svaka pomoć je dobrodošla, a čak i ako samo jedna osoba nađe makar malu utjehu ili savjet na ovim stranicama, nešto se promijenilo, a puno malih promjena čini jednu veliku. Zapamtite, ne možemo pokušat promijeniti cijeli svijet, ali možemo sebe i svoju okolinu, a to je ono što je zaista bitno i ono što vodi do velikih promjena.

Post je objavljen 11.06.2009. u 13:05 sati.