Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

Novi CIRKUSKABARE!


12.6.2009. - AKC Medika - 21h (prostor Dvorane za izvedbene umjetnosti)

Image and video hosting by TinyPic


Dame i gospodo!

Veliko nam je zadovoljstvo, sreća i veselje pozvati sve vas koji prvi puta niste znali, niste uspjeli vidjeti ili želite vidjeti ponovno, na najnevjerojatniju kolaž-kabare večer, s biranim cirkuskim točkama biranih izvođača i bendom kakav možete vidjeti samo u našem cirkusu.

Nakon više no uspješne i prenapućene izvedbe pod imenom "Večer malih cirkuskih formi", u ovom naletu donosimo nova iznenađenja, drugačiju postavu, ekskluzivne video materijale, inozemne goste, nekoliko ponavljača i koju čašicu žestokog pića - a sve i dalje objedinjeno pod imenom CIRKUSKABARE.

Imaju po 5min izvedbe: Artistika, Sjene, Tontorino, Kućni teatar Škripzikl, Đon Kesten, plesačice i akrobati na ringu i svili kao i drugi individualci.....

Sviraju uživo: Vergl Grind (harmonika, kontrabas, bubanj, sax, glas)

- - - - - - - - - - -

Više o cirkuskabareu:

"DZIU Medika nastala je iz potrebe prostorno neprimjerno zastupljenih nezavisnih izvedbenih umjetnika ( cirkuskih umjetnika, suvremenih plesača, kazalištaraca...) da na području Zagreba realiziraju prostor u kojem će svakodnevno i pod vlastitim uvjetima moći vježbati, razvijati svoje umijeće i prezentirati svoj rad u javnosti. Večeri poput ove, zamišljene su upravo kao prezentacija novih umjetničkih ostvarenja korisnika dvorane i ostalih izvedbenih umjetnika koji imaju potrebu prezentirati svoj rad, uključujući i publiku u proces umjetničke kreacije kroz vlastitu reakciju i kritiku na viđeno.
U realizaciji programa Cirkuskabare sudjeluju udruge korisnice DZIU Medika: Artistika, Cirkorama, Razbibriga, Sjene, Tontorino, Triko kao i pojedini izvedbeni umjetnici, takodjer korisnici DZIU. Navedene udruge i pojedinci objedinjeni u želji za promocijom i razvojem cirkuske umjetnosti na ovim prostorima, osmislili su ovaj program kao prvi korak u ostvarivanju ove nakane."

- - - - - - - - - - -


Post je objavljen 10.06.2009. u 11:36 sati.