Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-udarnik

Marketing

IZLET

U nedjeljno jutro opet smo se skupili u Kurilovcu. Na poziv obitelji Krizmanić krenuli smo put Like odnosno mjesta Smoljanac. Josip Krizmanić želio nam je pokazati svoje rodno mjesto gdje je njegovo prezime opstalo punih 300 godina. Smoljanac se nalazi na cesti prema Plitvičkim jezerima odmah poslije Koranskog mosta. Izlet je bio zamišljen u tri etape.
U prvoj etapi u 10 sati djeca su imala prijateljsku utakmicu s vršnjacima iz NK Rakovice. Uz male poklončiće koje su naši igrači dali domaćim započela je utakmica. Vrlo napeta, neizvjesna i po svemu prijateljska završila je 2:3 za nas.



Uz malo odmora poslije utakmice zaputili smo se organizirano na Plitvička jezera gdje smo proveli lijepih 3,5 sati uz laganu šetnju i opuštanje.



Zadnja stanica je Smoljanac. Već se prilikom otvaranja vrata na autu osijetio miris janjetine i roštilja. A kad ono tamo još i peka i domaći kruh. Ne znaš od kuda krenuti. Takav mir i tišina. Prekrasna priroda. Ma bezveze je pisati o takvoj ljepoti. To treba doživjeti. Trebam pribaviti još slika pa ćete vidjeti.



Post je objavljen 09.06.2009. u 12:05 sati.