Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-udarnik

Marketing

PRVENSTVENA UTAKMICA:UDARNIK-SAMOBOR

U subotu nam je stigla u goste ekipa NK Samobora. Iako je domaća ekipa osjetno pala u igri u zadnja tri kola (bez obzira na rezultat) danas nas je čekao gost koji nije u Kurilovec došao na izlet. To se vidjelo od prve minute. Jednostavno u našoj igri nije bilo dobrih dodavanja, vezni red je slabo hranio napad tako da je puno snage odlazilo na zatvaranje protivničkih napada. U prvom poluvremenu rezultat je bio 1:1 te mogu samo spomenuti izvrsnog golmana NK Samobora koji zaista zadivljujuće brani. U drugom djelu susreta trener NK Samobora mijenja golmana što nama donosi prednost. Naša se igra ipak puno popravila te uz pojačan presing ipak dolazimo do pobjede. Na kraju 4:1 za domaćina u lošem prvom i jako dobrom drugom poluvremenu. Golove postigli Marko, Krešo 2X i Filip.
OCJENE: Karas 7, Dino 7, Tarik 7, Matej 7, Filip 7, Fran 7, Krešo 7.5, Lukas 7, Leonardo 7, Marko 7, Valentino 7, Denis 7, Grga 7, Vid 7.
IGRAČ EKIPE NK UDARNIK: KREŠO

Nakon utakmice trener Marko Rus proslavio je sa svojim igračima rođendan te ih je počastio tortom i sokovima. Oni su mu uzvratili prigodnim poklonom.



Post je objavljen 06.06.2009. u 16:16 sati.