Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annebonny

Marketing

Alex Meraz kao vukodlak Paul

Image Hosted by ImageShack.us

ALEX
Alex Meraz je rođen 10.01.1985god u Mesi, Arizona i visok je 180cm.
"Kamera ga voli", rekao je njegov prijatelj, kolega glumac Raoul Trujillo. "Gdje god da odemo ljudi uvijek pitaju:' Bože, tko ti je ovaj prijatelj?' "

Alex je Američki indijanac, potomak Purepecha, Purhepecha su autohtoni narod u Sjeverozapadnom dijelu Meksičke države Michoacán. Išao je u „Novu školu za umjetnost“, slikar je i ilustrator. Pleše breakdance, bavi se mješovitim borilačkim vještinama i pobijedio je na nekoliko natjecanja iz karatea i Brazilskog sporta Capoeira.

Otkriven je dok je plesao breakdance u Phoenixu, Arizona, i to ga je uz dobar izgled dovelo do filmske industrije. Prvi put je glumio u filmu „The New World“ i uspio impresionirati javnost iako mu je dodijeljena mala uloga.

Image Hosted by ImageShack.us

Alexovi kolege ga opisuju kao vrijednog i predanog, nikad ne odustaje i uvijek daje sve od sebe. Uposrnost mu se isplatila i dobio je jednu od važnjih uloga u „Mladom Mjesecu“, glumi vukodlaka Paula.

Tužna vijest za sve obožavateljice zgodnog Alexa, oženjen je i ima sina po imenu Somak. Njegov kolega Trujullo govori kako je upravo Alexova žena zaslužna što se prijavio za „Mladi Mjesec“. Kim je pročitala cijelu Sumrak sagu i rekla Alexu kako je upravo on kao stvoren za ulogu jednog od Quileute dečkiju.

I naravno imala je pravo, Alex je već sada okružen masom obožavateljica, a tek kad se film pokaže u svim svjetskim kinima obožavateljicama neće biti kraja. Alex Meraz igra ulogu koja će ga obilježiti za cijeli život.

Image Hosted by ImageShack.us


PAUL
Svi koji ste pročitali „Mladi Mjesec“ znate tko je Paul. Paul je vukodlak tinejđer iz plemena Quileute. Sa 16god se priključio čoporu vukodlaka kojeg predvodi najstariji od njih Sam Uley (Chaske Spencer).
Paul je poznat po svojoj zapaljivoj naravi, kratkih je živaca i lako se naljuti, a tada se naravno i pretvori u vukodlaka.
Boja njegovog krzna je tamno srebrna, ima sposobnost brzog zacjeljivanja, jak je, brz i sve dok se transformira u vuka ne može ostariti. U „Mladom Mjesecu“ napada Bellu, a na vama je (ako niste pročitali) da sačekate film i saznate zašto.

Image Hosted by ImageShack.us

Pripadnici Quileute čopora:
•Paul (Alex Meraz)
•Emily Young (Tinsel Korey)
•Sam Uley (Chaske Spencer)
•Jacob Black (Taylor Lautner)
•Quil Ateara (Tyson Houseman)
•Jared (Bronson Pelletier)
•Embry Call (Kiowa Gordon)

Nadam se da vam je bilo zanimljivo.
Love ya all
kiss

Post je objavljen 08.06.2009. u 19:07 sati.