Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Calciomercato - pregled dana 8.6.

Ricardo Leite Kaka' - prema Španjolskim medijima predstavljanje Kake' će biti 30.6. Zasada se zna da je obavio liječnički pregled, i da Milanu ide 65 milijuna Eura.
Njegovo predstavljanje pred navijačima Reala je trebalo biti dosta ranije, međutim Nogometna Federacija Brazila nije ga pustila zbog obaveza u reprezentaciji "Karioka". Ipak, vijest u zadnji momenat kaže da će zvanično biti objavljeno da je Kaka' novi igrač Real Madrida noćas u ponoć po evropskom vremenu.

Za 28-godišnjeg napadača Rome Julio Baptistu stigla zvanična ponuda od Manchester Cityja.

U isto vrijeme Roma zainteresirana da u svoje redove dovede ruskog reprezentativca Romana Pavlyjučenka, koji je ove sezone igrao u Tottenhamu. Cijena ovog eventualnog transfera je oko 10 milijuna Eura.

Delio Rossi od danas više nije trener Lazia. Na jutrošnjoj konferenciji za tisak rekao je da se na njega ne računa u "projektu Lazio", i da je sada slobodan trener.

Lazio zainteresiran za kupovinu dvojice šveđana. Riječ je o Marcusu Bergu, napadaču Groningena, 86-godište. U sezoni 2007/08. je bio prvi strijelac prvenstva. U ovoj zadnjoj sezoni postigao je 16 golova u 26 igranih utakmica. Drugo pojačanje je Labinot Harbuzi, mladi reprezentativac Švedske, koji će igrati na predstojećem EP za mlade, koje počinje kroz 10 dana. Harbuzi je lijevi vezni, nastupa za Malmo.

Giovanni Tedesco, vezni igrač, 36-godišnjak, produžio ugovor sa Palermom do 2011. godine.

Fiorentina već neko vrijeme prati Edinha, napadača Leccea. U korist Fiorentine ide i to da je sportski direktor "viola" Pantaleo Corvino u jako dobrim odnosima sa rukovodstvom kluba iz Leccea.
Isto tako, Edgar Barreto, napadač Reggine vrlo blizu prelaska u Firenzu.

Bosansko-hercegovački napadač, ili kako ga nazivaju u Sarajevu "bosanki dijamant", Edin Džeko, 23-godišnjak visok 193 cm, drugi strijelac Bundeslige ove sezone vrlo blizu prelaska u Milan. Objavio je to njegov menadžer, koji je napomenuo da je Adriano Galliani boravio ovog vikenda u Sarajevu, i raspitivao se za ovog igrača. Cijena koju je Milan spreman platiti Wolfsburgu je 30 milijuna Eura.

Hugo Campagnaro, obrambeni igrač Sampdorie je bio blizu dogovora sa Fiorentinom, međutim zadnjih dana se umiješao Napoli, pa zatim i Roma, tako da će predstojeći dani biti jasniji o budućoj destinaciji i nastavku karijere ovog Argentinca.

Palermo vrlo blizu kupovine Argentinca Nicolasa Santiaga Bertola, 25-godišnjaka koji nastupa za Banfield.

Hernan Crespo obavio liječnički pregled u Genovi, gdje se očekuje da već sutra potpiše ugovor za Genou.







Post je objavljen 08.06.2009. u 18:53 sati.