Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

************ ZAVRŠEN HERCEGOVINA KUP ******************

Što reći nakon svega.....
jednostavno, ovogodišnje Državno prvenstvo je bilo preteško za nas. Ne u smislu konkurencije, nego emotivno. No, s druge strane, sve nas je ono ujedniilo i dalo nam snage da se borimo i budemo još jače i bolje. Što se tiče rezultata na ovogodišnjem državnom prvenstvu oni su za nas jako poražavajući i ismijavajući za naš grad i za naš tim. Formacije su osvojile dobra mjesta s obzirom koliko treniramo, tako da sam s tim zadovoljna. Seniorski tim je sada vezaniji nego ikada, i to što nam se desilo, nije se desilo samo Jeleni nego i svima nama, pogodilo nas je. No, kažem i Jeleni i ostalim curama SAMO TREBA BITI HRABAR I IZDRŽAT ĆE SE SVE. Mi znamo da imamo jedni druge i da što god da nam zatreba možemo se osloniti jedni na druge, a taj se osjećaj ne može kupiti ni novcem ni medalja. Stoga budite ponosni što smo zajedno i u dobru i u zlu. Najveće razočarenje jesu bili rezultati u senior solo štap, gdje je naša Gaby bila presavršena i da znaš Gaby nisi samo za nas, nego i za ostale si ti PRAVA PRVAKINJA i neka suce sve bude stid prvo mene, a kasnije i ostale cure pogledati u oči nakon svega. To je na njihovu sramotu, a ne našu. Mi znamo da si dala sve i sve njih iznenadila svojim nastupom, i mi uzdignute glave možemo hodati pored svih mažoretkinja jer smo pokazale da imamo kvalitetu, a to se ne može osporiti.
Drugo razočarenje je bilo juniori duo pom poni, Monika i Ana Marija i vas dvije ste naše pobjednice, nemojte biti tužne, jer znate koliko vrijedite. Vjerujte mi svi su se treninzi isplatili, ako ništa pokazale smo koliko možemo i šta znamo.
Ja evo već najavljujem žalbu na ovakve rezultate, i borit ću se za pravdu makar to bila borba protiv vjetrenjača, ali vidim da u tome nisam sama.Ima još puno timova koji su nezadovoljni savezom.Mada su me puno puta upozoravali da će nam se ovo desiti, niti u najgorem snu nebi mogla zamisliti da toliko ljudi mogu biti zlobni- toliko pasti ispod časti.
No, cure moje drage. bilo pa prošlo, imamo jedno novo iskustvo.PUTUJEMO U FRANCUSKU i ima da se dobro provedemo,a samo nam treba ovo dati poticaja da još više radimo i još se više trudimo.
Glavno je da smo dole bile glavne face bar što se odora tiče, primile smo sve pohvale za naše odore, za naše cure, IZAŠLE SMO NA NASLOVNICI VEČERNJEG LISTA, pokupili sve simpatije, pokazale i dokazale da radimo i trudimo se i da s ponosom predstavljamo naš grad, ma koliko ga ostali ismijavali ili zbog imena ili zbog nas. Svaki put s očima punih suza napustimo prvenstvo, ali ovaj put NE, ovaj put s dostojanstvom smo ga napustili, jer se vidjela kvaliteta koju ne mogu ni suci izbrisati ili osporiti. Stoga, glavu gore, OSMIJEH NA LICE i budimo ponosne Kiseljačke mažoretkinje.
*******************************
KADETI: čeka vas nastup u Sarajevu u petak 12.06.2009 godine na Kids festivalu, stoga ćete imati trening i u utorak od 16-18 i u četvrtak u isto vrijeme
JUNIORI: ponosna sam i na vas, zbog toga što ste pokazali da možete kada se potrudite dobro otplesati, vaš trening ostaje u četvrat od 16-18 h u dvorani Srednje škole
SENIORI: u uto nećemo imati trening, odmorite se malo, a u čet imamo trening od 20-21:30 kako bi porazgovarali o svemu, prisjetili se svega i dogovorili se oko odlaska kod naše Jelene


VOLIM VAS PUNO

Image and video hosting by TinyPic
naše predvodnice kiss

Image and video hosting by TinyPic
seniorski defile

Image and video hosting by TinyPic
trenerica Suzana i njeni kadetići

evo par fotki sa državnog... bit će ih još
objavljujem ih kako mi stižu na mail




Post je objavljen 08.06.2009. u 09:29 sati.