Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brzkoshiba

Marketing

Skoro pa zadovoljan

Tako bi se mogao opisati ovaj vikend. Krenimo redom.
Subota: PH na srednje staze je ponudio puuuuuno iznenađenja. I šokova. Prvi od njih je bila nova karta Lužec. Mislim ono, od početka nisam mogao skužiti razliku između jame, rupe i vrtače. Pogotovo na dijelovima gdje su se autori preklapali. Kao da su imali drukčije kriterije kod crtanja. Novih puteva mali miljon. Ali nije to bitno. Visinske smo napravili duplo više od najavljenog. Al nije niti to bitno. Al' je bitno da sam imao osjećaj kao da trčim k'o baba po onom trnju i gustišu. Nakon takve borbe više nisam imao niti snage trčati po putevima. Da stvar bude "bolja", na zagrijavanju me ulovio nekakav grč u zadnjoj loži desne noge. Katastrofa. Bol me pratila dokle sam trčao. Svih 11 KTzubo. Tu odlučujem odustati. Na kraju sam (p)ostao papak, jer kolko sam skužio, u trenutku odustajanja sam držao 3. mjestoheadbang. Bumo vidli po prolazima da li je bilo tako. Najveće iznenađenje dana je bilo osvajanje bronce našeg povratnika Dančija!!! Mali je sad zver, lako je tako kad se vratiš sa visinskih priprema belj. Bilo je na trci još i bahatog, primitivnog ponašanja pojedinaca, "pravih" športaša i atleta. Bilo je i pokušaja "prodavanja finte"...Jadno. Da nebi ispalo da samo kritiziram, pohvala organizaciji koja je bila vrlo dobra, pohvala besplatnom gulašu i povoljnoj cijeni pića. Pohvala ide i samoj destinaciji, kao i terenu, koji je, usprkos zaraštenosti stvarno zanimljiv.
Navečer sam samo gledao sprint, i osim kaj sam vidio posljedice padova preko famozne sajle ( gadno, jako gadno ) ne mogu vam prenijeti dojmove. Bude netko drugi.
Nedjelja: kup trka na karti Varaždinskih toplica. Vrijeme potpuno, ali ono, potpuno promjenjivo. Doživjeli smo sve. Od pljuskova, naleta vjetra do sunca od kojeg boli glava. Staza ne pretjerano orijentacijski teška, ali zato brutalno sado-mazo koncipiranazujo. Detaljniju analizu kad stavim kartu. Uglavnom, bilo je strmo. Pola toga sam prehodao. Puno bolje sam čitao kartu. Greški imam ovako ugrubo cca 4 minute, ne računajući loše varijante i objašnjavanje ljudima di se nalaze. Rezultati i prolazi uskoro tu, a do onda možete pogledati malu foto-galeriju organizatora. Organizacija opet vrlo dobra, gulaš također.
Ekipa za +10 ( kiss Antone ), dokaz da pripadnosti različitim klubovima NE SMIJU, i NEĆE predstavljati nikakve barijere. Kissy - kissy


P.S: ima li 'ko brži od ovoga?

Post je objavljen 08.06.2009. u 07:09 sati.