Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Novosti - Calciomercato

Sutra se odlučuje o sudbini Kake' u Milanu. To je izjavio Silvio Berslusconi još u petak, kako bi smirio strasti navijača "rossonera", koji su ogorčeni i nezadovoljni prodajom njihovog ljubimca.
Kako stvari stoje, Kaka' je prodan Realu za 65 milijuna Eura. Ovog vikenda je potpisao i autogram na "camiseta blanca" ili u prijevodu na bijelu majicu Reala, koju mu je gurnula pred lice jedna navijačica tokom priprema Brazilske reprezentacije u Brazilu.
Po Madridu se priča da je večeras Kaka' već obavio liječnički pregled u stožeru Reala, te da bi zvanično sutra trebalo biti objavljeno da je Kaka' prešao u Real Madrid.

Walter Zenga, bivši trener Catanije, a od prije par dana novi trener Palerma, sa sobom dovodi Jorge Martineza, Urugvajca iz Catanije.

Boško Janković, srpski reprezentativac bit će otkupljen od Palerma od strane Genoe. Predsjednik Genoe Enrico Preziosi rekao da će isplatiti 3,5 milijuna Eura Palermu za drugi dio ugovora od Jankovića. Naime, Janković je član Palerma, koji je ovu sezonu odigrao u Genoi, pa će sada isti klub njegov ugovor u potpunosti otkupiti.

Napoli pokušava dogovoriti transfer Paola De Cegliea iz Juventusa. Ukoliko mu to ne uspije kupit će Domenica Criscita iz Genoe, koji je opet u vlasništvu Juventusa.

Novi trener Lazia od sutra bi trebao biti Davide Ballardini. Ballardini je protekle seone uspješno vodio Palermo.

Novi vlasnik Rome bi se trebao zvati Vicinio Sandro Fioranelli. Naime, 85 % je sigurnost da će baš njemu biti prodane akcije Rome, od obitelji Sensi.

Felipe Melo, Brazilac u redovima Fiorentine, izjavio da voli Firenzu i navijače "viola", ali da bi mu bila čast igrati za Inter. Inter je poslao ponudu za Mela još prošlog tjedna. Cijena ponude 18 milijuna Eura + Burdisso u Fiorentinu.

Robert Acquafresca, napadač Intera, koji je sezonu odigrao u Cagliariju, blizu prelaska u Atalantu. Kao alternativna sredina za ovog napadača spominje se Parma, povratnik u Serie A.

Još uvijek nije jasna sudbina Zlatana Ibrahimovića oko ostanka u Interu. Moratti je još u petak pristao na njegov transfer u Barcelonu, 80 milijuna Eura+ Eto'o u Interu. No, danas je Laporta, predsjednik Barcelone poslao drugu ponudu Morattiju, a to je 80 milijuna + Yaya Toure. Moratti se oglušio na ovu ponudu.

Ricardo Carvalho iz Chelsea i Marko Arnautović, Austrijanac srpskih korijena bi trebali potpisati za Inter narednih dana. Još su ostali detalji da se srede, i ova dvojica igrača će postati novi članovi Intera.

Riccardo Meggiorini, ofanzivni vezni igrač Cittadelle, kluba iz Serie B, je blizu potpisa za Bari. Meggiorini je ove sezone postigao 18 golova u Serie B, i tako u mnogome doprinio spasu Cittadelle od ispadanja u Serie C.





Post je objavljen 07.06.2009. u 20:59 sati.