Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Je li Kiraly Team baš najbolji?

Putem linka na moju e-mail adresu, stiže mi komentar na post
Evo i rezultata sa Svjetskog kupa.

Evo ga:

Pozdrav.
Hvala na izvještaju sa Svjetskog kupa uz jedno retoričko pitanje: neosporno je da je Kiraly Team najbolji na svijetu u SC, ali zar su baš svi njegovi muški i sve ženske najbolje u apsolutnoj kategoriji (Grand champion) na način da zauzmu 1., 2., i oba 3. mjesta ili je problem u tome što se natjecanje održava u Mađarskoj? Hoće li tako biti i u Riminiju?



Svjetski kup Szeged 2009 - osvajači medalja u apsolutnoj muškoj kategoriji - Grand Champion (s lijeva): Mórádi Zsolt (1.mjesto), Jároszkievicz Krisztián (2.mjesto), Istvan Kiraly (trener), Imre Tamás (3.mjesto) i Gömbös László (3.mjesto)


Svjetski kup Szeged 2009 - osvajačice medalja u apsolutnoj ženskoj kategoriji - Grand Champion (s lijeva): Kondár Anna (2.mjesto), Minda Zsófia (1.mjesto), Diligens Klaudia (3.mjesto) i Dancsecs Bojana (3.mjesto), a ispred s peharom je Istvan Kiraly (trener),


E, pitam se, pitam se, kao će biti u Riminiju? Živi bili pa vidjeli. S nestrpljenjem očekujem idući ponedjeljak i rezultate sa Svjetskog kupa "Best Fighter 2009".




Post je objavljen 02.06.2009. u 23:59 sati.