Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

************** PISMO PREDSJEDNICE**********

Evo, malo ću zloupotrjebiti to što ujedno i pišem blog, ali jednostavno želim vam to sve reći.
Ne znam, nakon ovakvog napornog dana i nakon ovake prezentacije, ne mogu ništa drugo reći nego DA SAM JAKO PONOSNA NA VAS. Kada sam preuzimala ovo sve, nisam ni slutila koliko je to ogroman posao. Jednostavno, život se okrenuo naglavačke, sve je manje slobdnog vremena, a sve više provedeš vremena sređivajući detalje oko mažoretkinja. Tolio se truda tu uloži, toliko snage, energije, da čovjek jednostavno ne može da vjeruje što je sve sposoban podnjeti. Čak sam i smršala nekoliko kilograma, zbog nerviranja i trčkaranja oko mažoretkinja. Da sam prije znala da se tako kilogrami skidaju i prije bih ja vas preuzela :).
No, ovo večeras je jednostavno neopisivo. Kada su se sada malo slegli utisci i kada sam sve pogledala na TV KISS, jednostavno na sve sam zaboravila. I na to što sam cjeli dan provela sređujući detalje oko prezentacije, i na to što bukvalno ništa nisam jela cjeli dan... jednostavno, kada se sve pogleda ne možeš a da ne osjećaš OGROMAN PONOS U SVOM SRCU, jer se vidi rad i trud, jer se vide rezultati svih naših mukotrpnih treninga. Ne znam, još uvjek sam pod emocijama. Drago mi je da je načelnik prisustvovao našoj prezentaciji i da je uvdio da u našem gradu ima potencijala za mažoret ples, ima još uvjek mladosti i života i da nije sve u kafićima sa cigarom u ruci, da ima mladih cura koje na +30 i na -20 vježbaju za grad- da bi ga dostojanstveno predstavile. Ne znam, cure moje jako sam ponosna na vas. Ponosna sam na Anu i Suzanu, na sve naše trenerice ma na sve vas, jer osjećam se doista bogatom osobom jer imam vas. Vi ste naša budućnost i naš ponos i večeras se osjećam posebno i znam samo jedno DA SAM PONOSNA KISELJAČKA MAŽORETKINJA, ma što god drugi govorili o nama, ma koliko nam noge postavljali na naš put, mi znamo da imamo jedne druge i znamo da volimo ovo što radimo. Nitko nam osjećaj ponosa, uživanja i radosti ne može oduzeti i ne može nam oduzeti naše odore i štap, ma koliko se on trudio. Jer Kiseljačke mažoretkinje su dio vas, vi ste Kiseljačke mažoretkinje i tako ćete se vjerujte mi osjećati i nakon vraćanja odora i odlaska u "penziju"

DOISTA VAS VOLIM SVE

Vaša predsjednica
Maja Đukić

**********************************
INFORMACIJE ZA DRŽAVNO (DOBRO PROČITATI)

Putuje se 06.06. u pola 5 krećemo sa parkirališta ispod Općine, naravno obavezno doći ranije kako bi sve stavri mogli složiti. Sa sobom ponjeti:
-ČLANSKU ISKAZNICU
-kapu
-veliki broj ukosnica za kosu i gumica za kosu
-naušnice (seniorski tim)
-OSMIJEH
-bijeli potkošulj
-službene majice ( u njima se putuje)
-sako od odore
-bijele gaćice
-suknju
-najlonke (kadeti ponjeti bjele štramplice)
-tene (kadeti)
-čizme (juniori i seniori)
-ŠTAP!!!!!!
-pom pone

Sokovi i sendviči će biti obezbjeđeni u autobusu ali i u Širokom Brijegu, presvlačenje za otvaranje prvenstva biti će u autobusu jer do tada nećemo imati prostorije naše, malo se strpite oko toga. Sutra svim timovima trening u 16-18 h igralište ispred Osnovne škole
PRIJE NEGO ŠTO STRATATE PROVJERAVAT ĆE VAM SE GODINE TAKO DA OBAVEZNO PONESITE ČLANSKU ISKAZNICU!!!! bez nje ni u bus nećete moći ući.

Post je objavljen 04.06.2009. u 22:27 sati.