Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

Podsjetnik da sam živa, i da vas i dalje gnjavim

Tu sam, doduše malo rijeđe, i ne stignem redovito komentirat vaše blogove, ali me još niko pa ni sam vrag nije pomel s lica zemlje (nije da nisu pokušavali, hehe).

Puno novosti u mom životu, od toga da opet imamo probleme s kreditom, bla bla bla, traže još nekakve papire, potvrde, a mi čekamo službeno-pismeno očitovanje od investitora o datumu završetka i svakakva sranja da prostite, i onda ću ih derat za skidanje cijene, još minimalno 60 ojra po kvadratu dole želim!
Postoji naznaka da bi se možda moglo skemijat i nekaj u lijepoj našoj za kredit, s obzirom na to da sad dižemo manju svotu nego prije par mjeseci, itd, itd...

Novost i vezano za radno mjesto (ne, nisam dobila drugi posao), skresali u mi putne troškove, i to za skoro 600 kuna, a mene ko j... kaj radim dnevno 60 kilometra samo da bi došla na posao i vratila se doma. Ko bude išao na sastanke? He he, ja ne!

Još jedna novost, selim se od kuće, idem u podstanare s dragim. Prekipilo mi! Totalno! Malo sam prestara da misle da bi mogli sa mnom pod brisat, imaju doma balavurdiju od bahate mlađe sestre, pa nek nju zajebavaju. Sad tražim stan, mislim da budem u naredna dva tjedna barem 13-ak kilometara udaljena od svojih!
To mi je jedna od svijetlijih točki u životu u zadnje vrijeme. Osim mog dragog, jednostavno ne vjerujem da konačno imam toliko sreće i da sam naletjela na osobu koja me poptuno podržava i koja je sto posto uz mene!

Mislim da vam se idući put javim iz novog stana.. ako bude imao internet ;) ako ne, onda s posla.

ljubim..

Post je objavljen 04.06.2009. u 13:23 sati.