Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

LEGE - LUG 7: 2 (5:1)

Bila je ovo naša posljednja utakmica u Mecama ove sezone.
Predivno. Vani je bilo 15 C, kiša je lagano sipila cijelo vrijeme, teren svježe pokošen i povaljan, grah se krčka... mrak.
I igrali smo nogomet, najljepši mogući.
Bilo je par zanimljivosti. Dakle,
Mario Perić imao je zakazan termin za operaciju lijevog koljena dana 02.06.2009. i kao što je red trebao je 01.06. doću ujutro u bolnicu na ležanje, osnovne pretrage i sl. Naravno odbio je to uz obrazloženje kako ima neodgodivu obavezu no objasnili su mu kako obavezno mora naveče u 19:00 doći primiti injekciju (nešto kontra tromboze....) no i to je prolongirao za 20.00 sati. Doktor je pristao ali i reda radi upitao Zašto? "Pa imamo tekmu u Mecama u 18:00 !!! Dr. Vjeko je pao na dupe. Skoro ga je zatukao.... ali to je Mario Perić. Operiran je jučer, menisci povađeni, koljeno usisano, hrskavice polirane... Navodno u ponedjeljak 08.06. neće moći igrati ali nije još sigurno.
Još ću spomenuti samo Darka Dumančića koji je opet zaigrao u špici, trčao kao Gatuso, peglao kao Materazzi i promašivao kao Kalinić, ali trudio se kao zvjer... čudo. I na kraju sretan kao malo dijete pojeo zasluženi grah.
I naravno strijelci: Pajo 3, Oreč 2, Periša 1 i Talijan 1
U ponedjeljak nas čeka zadnja tekma baranjske lige sa Biljemkoje se bori za vrh tablice sa nama i Dardom. Nadam se lijepoj tekmi.



Post je objavljen 03.06.2009. u 11:11 sati.