Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Calciomercato-pregled dana 2.6

Odlučujući sati o sudbini Kake' u Milanu! Adriano Galliani danas u Madridu u posjetu Perezu, predsjedniku Reala. Pregovara o prodaji Kake' za 60 milijuna Eura! Samom susretu i na pregovorima prisutan je i otac Kake' Bosco Leite Vrlo je izvjesno da Kaka' napušta "rossonere".

Ako Zlatan Ibrahimović otiđe iz Intera ( destinacija Real ili Barcelona ) u Inter dolazi Antonio Cassano. Potvrdio je to i generalni direktor Sampdorie Giuseppe Marotta.

U 18 h u Bariju je najavljena tiskovna konferencija, na kojoj će Antonio Conte objaviti da ostaje trener Barija! Dakle, u Juventus ne dolazi što znači da je glavni kandidat za trenersko mjesto Juventusa Ciro Ferrara. Kao potencijalni kandidati se još spominju Laurent Blanc, te Luciano Spaletti.

Sutra Luca Cigarini, mladi reprezentativac Italije stavlja potpis za Napoli! Cijena ugovora 11 milijuna Eura. Istodobno, navijači Napolija u strahu od odlaska Ivana Ezequila Lavezzija. Naime, on traži povećanje primanja sa 1,1 na 3 milijuna Eura po sezoni. Uprava Napolija ga još nije primila na razgovor, tako da Liverpool čeka rasplet situacije. Engleska momčad mu nudi 3,5 milijuna po sezoni i 22 milijuna Eura Napoliju.

Rosella Sensi danas priznala te potvrdila da će morati prodati Romu.
S druge strane Rima, Lazio pokušava zadržati Gorana Pandeva. Pandev već mjesecima traži odlazak u Juventus ili u Manchester City.

Fiorentina - Predsjednici Fiorentine, braća Andrea i Diego Della Valle su izjavili da "viole" odnosno ljubičice nemaju dovoljan budžet da bi ovog ljeta kupovali velike igrače. Stoga će se nastojati zadržati postojeći kadar, uz sitne rezove. Bilans je to susreta novinara i dvojice Della Vallea nakon završetka prvenstva.
Felipe Melo, Španjolac koji je dosta dobro odigrao predstojeću sezonu dobio ponudu od Intera! Fiorentina bi s druge strane htjela angažirati Danielea Manninija , ofenzivnog bočnog igrača iz Napolija, Zunigu iz Siene, Julio Ricarda Cruza, te Lorenza De Silvestrija iz Lazia.

Genoa vrlo blizu kupovini Argentinca Fernanda Menegazza iz Bordeauxa!

Palermo poslao ponudu Marcu Giampaolu, treneru Siene, da vodi Sicilijance naredne sezone. Na pomolu je i transfer centarfora Hajduka iz Splita, Nikole Kalinića.

Milan zainteresiran da dovede u svoje redove reprezentativca i člana Rome Simone Perrottu.

Post je objavljen 02.06.2009. u 18:14 sati.