Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/triesduja

Marketing

LUDILO - TATJANA UDOVIĆ

Pozdrav moji virtualni frendovi / blogeri!

Ja sam na žalost, sve manje na blogu jer imam sve više posla što se tiče mog književnog rada - promocije, kn jiževne večeri, pisanje, rad na novim izdanjima.... ali nisam vas zaboravila! Virtualni marketing prebacila sam, moglo bi se reći - na fejs... tako da fejseri - možete me potražiti i dodati za frenda! :)


A za sada ostavljam nekoliko informacija o svom radu...

'' LUDILO '' - KAO NORMALNA POJAVA
(Valerio Orlić)


- Ludilo je drugi roman Tatjane Udović. Već iz samog naziva Ludilo, može se zaključiti da romanom dominira jedno šašavo-ludo stanje otkačenosti samih aktera i junaka radnji, ali kada se uzme u obzir njihova dob, onda se sa sigurnošću može potvrditi da šašave, lude zgode samih junaka daju čar i draž romana, čineći ga zanimljivijim, zabavnijim za same čitatelje.
- Štivo u svojim komponentama ima poučnih tonova, stoga je pohvalno ukazati da Tatjana Udović kao mlada spisateljica ne zazire o teme mladenačkog odrastanja od samih problema s kojima se susreću mladi u adolescenciji .
- Poanta samog romana ukazuje da uz sve mladenačke životne probleme uz malo volje, inata, želje može se uz određeni trud pokazati prvenstveno sebi, pa i ostalima da se od najgoreg može postati najbolji, u ovom slučaju razred koji uz sve svoje lude zgode i nezgode uz malo truda dokazuje i pokazuje da kroz zabavu postaje naj, naj- najbolji razred.
-Roman ''Ludilo'' - uz svu svoju zastrašujuću količinu stranica ipak je uspio ostati jednostavan, lagan, pitak i poučan za čitanje, a to je ono najvažnije što smo očekivali od autorice Tatjane Udović.

Videozapis o romanu LUDILO - s radionice "Book kafe Moljac" - GKR:




28.5.2009. godine s početkom u 16h održano je još jedno predstavljanje romana LUDILO - ovoga puta u OŠ. "Sv.Matej" na Viškovu,
školi koju je pohađala sama autorica romana.
Upravo je zato učenicima bilo posebno drago sudjelovati na promociji, jer oni danas sjede u istim klupama i imaju iste profesore.
Pred brojnim učenicima u školskoj je knjižnici Tatjana Udović predstavila sebe i svoj rad, istaknuvši da je njen najveći uspijeh bilo to što
je potekla iz OŠ. "Sv.Matej" te se na svemu zahvalila svim profesorima, svom učitelju od 1.-4. razreda, ravnatelju i pedagogici jer, kao što
je rekla i oni su zaslužni za kreiranje njene osobnosti.
Pročitala je nekoliko ulomaka romana LUDILO kojima je nasmijala prisutne, a zatim je uslijedilo more pitanja znatiželjnih učenika.
Odgovorila je na dvadesetak pitanja o svom životu, radu, stvaralaštvu i planovima, a onda je učenicima poručila da razvijaju svoje talente
te najavila glazbene talente - svoje goste; Marina i Ivana tj. Duo "MI" koji su oduševili učenike svojim repertuarom uz gitaru.
A druženje uz glazbu se odužilo ...



Post je objavljen 02.06.2009. u 17:50 sati.