Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

115 Zlatne cice

Ništa značajno, osim jednog malog detalja, dotična dama je imala velike prstene ili ringove pruvucene kroz svoje probušene bradavice, tako da su se veliki zlatni prsteni objesili na njenim grudima, Kad je to muškarčina ugledala, odmah je uletio kod Dame. Točno mi je to trebalo da animiram moju Iru za sljedeći korak, koji nisam znala kako bi joj predložila.

- Jesi vidijela? Upitala sam je.

Šetale smo dalje i kad sam ugledala Piercing studio, samo sam povukla za ruku Iru i uletjela unutra. Ira je bila potpuno zbunjena i nije joj bilo jasno što nas dvije tu uopće radimo, ali meni jeste. Samo sam izgleda i ja sama morala podnijeti dio žrtve spašavanja moje prijateljice, jer kako je krenulo nije mi bilo drugog izbora.

- Dođi Ira, staviti ćemo i nas dvije piercing na cice, to izgleda pali sve muške, pa će i naše muževe.

Ira se odmah okrenula put van, ali ja sam je vratila u studio i rekla da bar malo pogledamo. Za pultom je ljubazna prodavačica imala na stotine komada najrazličitijeg nakita za piercing. Ja sam tražila od prodavačice da nam pokaze nekoliko modela.

Kad mi je jedan manji tip bara za cice zapeo za oko, upitala sam ju kako se to stavlja, a ljubazna prodavačica je bez imalo stida podigla svoju majicu i pokazala na sebi lijepe grudi sa još ljepšim bradavicama na kojima se sijao slični bar piercing. Tad sam rekla:

-.Odlučile smo se za ovaj tip, za obje.

Iako nisam ni pitala Iru je li to ona želi, ili da li uopće želi ikakav piercing.
Ira je opet poletjela prema van, ali ja sam je opet uhvatila i brutalno joj rekla istinu o njenom Paolu i njegovoj plesačici. To je bila moja šok terapija, koja je mogla uspjeti ili ne, ali ja sam poznavajući Iru računala da ću jedino na taj način natjerati je da nešto napravi za sebe i svoj brak. Nakon još malo uvjeravanja i kad sam ja pristala ići prva, Ira je nevoljno, ali ipak šutnjom pristala me slijediti u pozadinu studija.

Piercer me zamolio da skinem gornji dio, što meni nije predstavljalo neki problem jer smo već odavno bili nudisti, ali kasnije sam vidjela da bilo koje razgolićavanje za Iru je bilo puno srama i kompleksa.
Kad su moje grudi ostale potpuno gole i kad ih je piercer ugledao bio je ipak iznenađen i priznao mi je naknadno da su to najveće grudi koje je dosad imao priliku pirsati.

Kako sam ja već znala što me čeka, na vrijeme sam se opskrbila sa mojim sprejem koji umanjuje bol, pa sam odmah našpricala na bradavice dok je piercer pripremao sve za probadanje mojih bradavica. Pažljivo sam pratila sve njegove radnje, kako bi uočila je li radi sve po struci i sterilnom načinu rada. Kao poznavaoc dala sam mu nekoliko manjih prigovora i opaski, više zato da zna s kim ima posla i da bude pažljiviji.

Opet sam našpricala svoje bradavice, jer je lokalna anestezija zabranjena pri takovim zahvatima. Piercer je još jedan put isprobavao položaj bara i kad je završio, tad je sa posebnom olovkom označio položaj rupica sa obje strane svake bradavice. Tad je uzeo one na prvi pogled zastrašujuća kliješta sa kojima stisne bradavicu prije bušenja.

Ira koja je sa strane sve gledala je stavila ruku na oči, ali mene instrumenti i procedura nisu iznenadili, jer sam sama već napravila nekoliko rupica na mojim intimnijim dijelovima, pa sam točno znala sto me ceka. Stisak na bradavicu je bio poprilično jak, ali što je jači stisak, to je bol prilikom probijanja igle manja, a kakoje lokalni anestetik koji sam dva puta našpricala, već djelovao, tako i bol nije bila jaka, iako sam se trznula, kad je pircer probio moju bradavicu i sa druge strane iglu zabio u gumeni čep.

Moja bradavica sa iglom koja prolazi kroz nju je sablasni prizor koji se pamti, kao iz horor filmova. Piercer je bio vješt i jako brzo je namjestio malu plastičnu cjevčicu na kraj igle, a na nju bar, zatim je sve skupa provukao nazad i taj moment je bolno neugodan. Tad je zavio drugu kuglicu na bar i moja cica me oduševila sa novim izgledom.

Poslije je sve ponovio na bradavici druge cice. Tad je postavio dva komada gaze na cice i zalijepio sa flasterom. Kako nakit bio jako mali, tako sam znala da se neće vidjeti kroz odijeću na mojim velikim grudima, što mi je bilo jako važno, obzirom na moj društveni položaj. Znala sam da kad sve zacijeli da će mi grudi izgledati prekrasno sa tim novim nakitom kojeg sam željela odavno, ali nisam imala pogodan trenutak da ga postavim, a sad uz nekakovu podršku za Iru, bilo mi je nekako lakše odlučiti se.

Ja sam sve napravila da bi potakla moju Iru da nešto napravi za sebe, ali još uvijek nisam bila sigurna da će Ira imati hrabrosti da ukrasi svoje tijelo sa ovim seksi nakitom. Ira je još kroz prste gledala što se događa, a ja sam se smijala kako je kukavica. Kako nije bilo boljeg načina morala sam je opet grubo otrijezniti i nagovoriti na piercanje.

- Ira hajde ili gubiš svog Paola, jer on je zaljubljen u jednu damu sa piercanim cicama - rekla sam.

Kad je to čula i kad sam je uhvatila za ruku i povukla, napokon je sjela u u sjedalicu za pacijente. Jedva sam je nagovorila da skine grudnjak. Imala je djevojačke grudi, iako je imala srednje godine, ali te grudi su bile kao u djevojke i tko joj ne bi gledao lice, lako bi ga zavarala da ima dvadeset i neku godinu.

Piercer je pipkao i pregledavao njene bradavice, koje su bile malo veće od uobičajenih za tu veličinu cica. Nakon dugog mjerenja i probanja uspio je označiti mjesto za probadanje. Iru sam držala za ruku iz dva razloga, jedan da je ohrabrim, drugi da ne pobjegne, a možda i zato da se ne trzne u ključnom momentu.

Bradavice sam joj pošpricala sa sprejem, kao i sebi, da joj umanjim bol. Kad su postale neosjetljive na bol, piercer je stisnuo bradavicu i kad je pogledao opet oznake, naslonio je iglu a na drugu stranu gumeni čep i pritisnuo. Kako je on probio bradavicu, tako je Ira poskočila, jauknula i povukla sve za sobom u pokušaju bijega sa sjedalice. Jedva sam je uspjela umiriti i piercer je uspio provući nakit kroz bradavicu.

Nagovoriti je da isto ponovimo na drugoj bradavici je zahtijevalo svu moju moć uvjeravanja i čak prijetnji da joj vise neću biti prijateljica. Napokon je pristala, piercer je shvatio da mora brzo djelovati i na brzinu je zabilježio, stisnuo i probušio drugu bradavicu, sve to dok sam ja Iru zabavljala sa glupostima kojih sam se tog trena mogla sjetiti. Piercerova vještina je bila ključna da u par skundi provuće nakit i zavije kuglicu na svoje mjesto, a Ira je skakutala u sjedalici.

Već na prvi pogled njene grudi su izgledale prekrasno sa tim malim dodatkom. Nakon gaze i oblačenja Ira je na brzinu izašla iz studija i svašta mi je napričala dok smo hodali prema hotelu.

Najgori dio tek je dolazio jer smo morale zaspati sa tim novim dodatkom koji je bolio i peckao, a svaki dodir je bio bolan kao da neko spaja nase cice na struju.

Nakon tjedan dana, kad smo se vratile u Italiju, cice su se umirile uz pomoc intenzivne njege koju smo obje znale dobro provesti, a njsmiješniji dio je bio kad smo obe svaka u svom loncu umakale bradavice u zasoljenu vodu, koja potpomaze zacjeljivanje.
Nakon mjesec i nešto, bradavice su u potpunosti zacijelile i tad smo se pripremale da pokažemo naše zlatne cice sa novim ukrasima našim muževima.

Lektorirala Rosemarie.

Ali to je druga prica.

Valentinine cice
Image Hosted by ImageShack.us







Post je objavljen 01.06.2009. u 22:46 sati.