Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Jučer na Klaki prazne mreže

Obje jučerašnje utakmice Dubrave i HAŠK-a završile su bez golova.
U prvoj su naši dečki igrali sasvim pristojno i stvarali prigode (doduše više iz prekida nego iz igre), ali što zbog izostanka sreće a što zbog malih nespretnosti, mreža gostiju ostala je neokrznuta. Naša također a golmani su nam tek pred kraj imali par sitnih intervencija. Dakle rezultat je mogao i trebao biti bolji, ali u svakom slučaju eto nama zasluženi bod.
Limači 98. godišta imali su još veći peh iliti lošiji dan od mlađih kolega. Već u prvim minutama utakmice ozlijedio se kapetan i osovina momčadi Prpić, što se itekako osjetilo u daljnjoj igri ekipe. Isprekidana igra, solo prodori, previše statiranja, stative, bunker i odličan golman gostiju, razlozi su zbog kojih je ova utakmica završila bez ijednog gola domaćina. Bez obzira na to nema mjesta zlobnim komentarima na račun naših uzdanica, oni su za nas najbolji. A to što će uvijek biti onih koji će se naslađivati i radovati tuđim mukama i problemima, najmanje je problem ovih simpatičnih i nadarenih nogometaša. Uvijek i svugdje je bilo i bit će posebna motivacija igrati protiv najbolje momčadi. Ali samo rijetki tada igraju ofenzivno, već mole Boga da ne prime gol. Tako su i jučer golmani Dubrave bili na godišnjem odmoru dok je njihov žuto-crveni kolega itekako imao posla i srećom uspjeha. Stoga mu čestitamo na izvanrednim obranama. Međutim, Dubrava jučer nije pobijeđena niti nadigrana što može potvrditi svaki iole korektan i objektivan očevidac, a prvenstvo se igra do kraja i ništa još nije gotovo.
Sutra ujutro na istom mjestu igraju naši zagići. Satnica je pomaknuta za 9 i 10 sati pa provjerite s trenerima kada treba doći. Nakon tekmi slijedi dobra klopa i druženje djece, roditelja i trenera. Raspitajte se kod predstavnika roditelja za sudjelovanje u ovoj aktivnosti.
Zagićima puno sreće sutra, a limačima 99 sretan put u Italiju!

Post je objavljen 29.05.2009. u 13:50 sati.