Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalmata

Marketing

e pa sad .....stvarno.....nemojte me u zdrav mozak

japanska ruza


E pa sad šta san tija rec sa ovin ovod nisan više ni sam siguran ???? jesan mislija na onu pricu o zecu i kornjaci ili ?????? E more bit da je to upravo to.......ma znate onu kad su se utrkivali zec i kornjaca.....e kad znate onda znate i ko je pobjedija u ton trki.....a i zašto.

kornjaca


E u ton štoriji je cila jedna životna mudrost.........da mudrost ......i više od toga........triba kroz život polako ali sigurno cinit korake............ne brzat ,i o svemu dobro promislit ..........a jebiga da san se toga drža u mladosti ne bi bija najeba par puta .......sad je lako pizdit i prodavat pituru drugima kad se životna škola naucila........šta bi naš svit reka ....... „ dozva si se pameti “

kornjaca


Roge ....... nije baš sve tako.......ma koliko tvrdo ja zauzeja svoj stav i ima svoje mišljenje uvik se nađe onaj neko ko ce mi pokušat objasnit di san eto ja falija a ne on/oni........kako ja nisan u pravu jer se to ipak može i drugacije tumacit i ko sad kaže da je baš onaj moj stav ispravan, a ne nihov.

kornjaca


E kad se takve male sitne ludske duše usmjere na vašu osobnost nadajuci se da ce te pognut glavu i dopustit njima da vam sude ......... da vam namecu svoja pravila ponašanja........ da vas usmjeravaju na puteve koje oni za vas dobronamjerno grade ......... puteve kojima ce te hodat stisnutih ociju jer su ti putevi samo teški prašnjavi makadam ........

kornjaca


E tada triba dignit glavu i prkosno glasno kazat NE........NE jer ja san JA.......Ja ne želin bit lutka na krajevima niti kojima ti upravljaš ..........moje niti su beskonacne .......slobodne kao šta je moj duh slobodan ............moj pogled je bistar .....ne želin svit oko sebe promatrat napola stisnutih ociju .......ne želin bit samo jedna karika u lancu ..........

kornjaca


Moj pravac i put cu sam odredit.......i zato me pusti da idem kud i kako ja želim ......... jer ipak postoji i ona druga strana ..........ona druga strana zbilje u kojoj nije sve crno ........ona druga strane na kojoj ne raste trnje i draca .........ono carobno misto sa meni slicnima .

japanska ruza


Ajme šta san ja sve ovde natrkelja.....ma nemojte se ništa cudit ,to je moj mali osvrt na „dobronamjernio “ upucenu mi sugestiju za koga bi tribalo glasovat u drugom điru......ajme ajme kako ispalin na takve gluposti.....ajme kako me to umete....... e sad neznan kad oni s menon pricaju jel mislu da san ja manit, a nevirujen da takvi dojam ostavljan ...ili su oni baš toliki beskicmenjaci pa mislu da su svi oko njih takvi .........

E pa da ja nebi ostavija krivi umjetnicki dojam ja cu to po svoju objasnit ,kratko i jasno ......
“poštovana gospodo politicki dušebrižnici - jeben vas i izbore u kojima triba između dvi škovace izabrat onu šta manje smrdi „.

bob


Ja cu lipo o svom poslu .......... jerbo triba neko i ovo satrat svojin zubicima ..... a posli toga ce i onako bit smrad oko mene ali barenko ce to bit moj smrad : ))))))
Evo ga štorija o bobu za ovo lito finito.....sve je lipo stivano na ladno pa ce se kusat priko cile godine .
Ko o cemu a ja o bob hehehehe.


E bravo umalo san zaboravija.....niman poima koja je ovo biljka ma je zovedu ovod japanska ruža....e sad meni njanci ne lici na ružu a nima ni kose oci : )))))

japanska ruža



Evo mali dodatak za marchelinu .......ja nisan sta u tu kucu di su sladoledi (sad a nekad davno je tu bija brico Rajko di su sad sladoledi ).... nego priko puta u onu šta ima taracu na vrhu ...jelte ovo je pogled ulice iz pravca sjever :)))))

kuca


evo da bude još jasnije to je pogled na tu kucu iz pravca rive...........šta oce rec da smo bili nesuđeni susidi :))))))

kuca



Post je objavljen 29.05.2009. u 10:35 sati.