Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikaocekivanja

Marketing

Macy Gray u Lisinskom


Rijetko kad se dogodi da svjetski poznati soul i funk izvođači posjete Zagreb i uspiju uštogljenu i mirnu dvoranu svojom karizmatičnošću dignuti na noge, kako je to napravila Macy Gray u ponedjeljak na svom koncertu. Svojom jednostavnošću uspjela je već u prvih deset minuta osvojiti publiku, te je na svaki njezin glas publika činila točno ono što je tražila - vrištala, stala na noge, njihala se u ritmu, plesala, mahala rukama,...


Koncert je ponešto kasnio, no oduševljenje publike što vidi Macy Gray pred svojim očima bilo je veliko. Kad se pojavila, počela je pjevati Ghetto People, zajedno s dvije poveće, ali veoma pokretne pjevačice. Nažalost, od svoje pjesme When I See You veoma je malo toga otpjevala, dopuštajući svojim pratećim vokalima da uglavnom preuzmu pozornicu tijekom te izvedbe.


No, I Try je bio predobar, kao i mnoge prerade već otprije poznatih pjesama, autora kao što su Radiohead, Dee-Lite, Rod Stewart i ostali, što je publiku oduševilo, sudeći po vrisku koji se pročuo dvoranom.

Kako bismo vam dočarali samo djelić sa samog početka i samog kraja koncerta, pripremili smo i video:



Ali i Macy je bila oduševljena publikom, te je naposljetku obećala kako će se što prije vratiti. Samo, nadajmo se kako će sljedeći put nastupati u prikladnijoj dvorani, koja nije namjenjena za klasične koncerte, u nekoj poput Arene Zagreb, gdje je nastupala i Beyonce nedavno, jer upravo takve važnosti je bio i ovaj koncert.

B. D.



Post je objavljen 28.05.2009. u 15:46 sati.