Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natasa12102007

Marketing

pismo nesuđenog mladoženje

Nažalost, nisam oženjen, doduše bio sam zaručen, ali do svadbe nije došlo.
Evo zašto:
Samo zbog toga što sam za Novu godinu morao raditi pa je moja zaručnica trebala dočekati Novu godinu kod roditelja. Htio sam joj pokloniti rukavice, koje bih joj poslao zajedno s pismom. Međutim, u prodavaonici sam sreo kolegicu s faksa koja je kupovala gaćice. Nespretna prodavačica je zamijenila pakete, tako da je kolegica uzela rukavice, a ja sam zaručnici poslao gaćice.
Sad zamislite moju zaručnicu kako pod novogodišnjom jelkom, dok otvara poklon, čita moje pismo!
Evo sadržaja pisma:

Dugo sam razmišljao kako da te razveselim i dokažem ti svoju ljubav. Zadnji put sam konačno primijetio što ti nedostaje, pa ti to šaljem u paketu. Želim ti da u njima provedeš ugodne trenutke. Želio sam ti kupiti vunene,
ali u njima bi se znojila, što sam zapazio kod kolegice i prodavačice. Probao sam ih i na jednoj i na drugoj, pa sam ih jedva skinuo. Ali, ubrzo će proljeće, a ti ih onda, koliko mi je poznato, ne nosiš. Htio sam da ti kupim kožne sa narodnim vezom, ali sam se u posljednji čas sjetio da u njima ne bih mogao opipati ono zbog čega želim da te zaprosim. Kupio sam namjerno ove koje se lako skidaju, ako se žuri tebi i drugima. Ne zaboravi da ih poneseš kada ideš u društvo. Neće dugo biti čiste jer ljudi imaju prljave ruke, a ti s mnogima kontaktiraš. Ako ih želiš očistiti, idi do mog prijatelja, znaš onog o kojem sam ti već pričao, jer je on iskusan sa tim stvarima.
Voli te tvoj ljubljeni Borna.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 13.06.2009. u 20:00 sati.