Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

113 Ugodno ponižen

Nastavak price 106

Sa Lukom sam se susretala svaki tjedan u moj seks dan - kako sam ga ja zvala.

Sex sa Lukom je bio dobar, a najviše me začudilo kad je jednom zakazao, pomislila sam da je razlog to što sam ga previše maltretirala i nanosila mu ponekad bol i poniženje. Kako bi mu povratila samopouzdanje, malo sam postala blaža prema njemu, sto je na moje iznenađenje jos vise pogorsalo situaciju, jer je ponovno nekoliko puta zakazao u erekciji, pa sam ga morala ručno uzbuđivati. Situacija je svaki sljedeći put bila sve gora, pa sam znala da nešto trebam poduzeti.

Slijedeća prilika mi je poslužila najprije za razgovor i tu sam doznala da ima i djevojku, sa kojom ne vodi ljubav jer ga ukratko rečeno više ne uzbuđuje. U dalnjem razgovoru sam uspjela doći do saznanja da je njegova Eva jako plaha u seksu, a njega uzbuđuju samo žene od akcije ili bolje rečeno Dominantne žene.

Tako sam shvatila da sam upravo suprotno postupala od onog mog zamišljenog, da budem blaža umjesto oštrija. Doznavši što mu ustvari treba odmah sam zapocela sa novim tretmanom.
Prevrnula sam ga preko oba naslona fotelje, tako da mu je glava visila preko jedne strane fotelje, a noge preko druge. Najzanimljiviji dio onaj srednji, lebdio je ili visio u zraku i bio usmijeren prema sjedalu.

Tad sam ga zavezala sa konopom, tako da sam provukla konop ispod fotelje i uhvatila mu sa jedne strane ruke, a sa druge vezala noge. Iako je položaj skoro slobodan , nije se mogao izvući iz njega i bio je potpuno nemoćan u mojoj milosti.

Ova Lukina pozicija me jako uzbudila, ali ne samo mene nego jos vise njega, jer je odmah nakon što sam ga par puta pljusnula po goloj guzici dobio je tvrdu erekciju, koju sam mogla dobro vidjeti i opipati jer je njegov ud stršao prema sjedalu fotelje, nekako kao vime od krave, pa sam ga tako i oslovljavala sa:

- Kravice moja. Dođi da te doktorica pomuze.

Luka je bio tvrd kao kamen i prema našem dogovoru morao je javiti kad je blizu špricanja, tako da ja imam vremena pripremiti se za nastavak, a to je ponekad bilo iskoristiti tu dragocjenu tekućinu ili odložiti njegovo svršavanje do točke koja je meni odgovarala. Ovaj put kad je rekao:

- Još malo...

Umjesto da ga nastavim musti, ja sam ga ostavila, a umjesto nastavka počela sam sa pitanjima o seksu njegove djevojke i njega. Tad je još puno detaljnije priznao da je sa plahom Evom potpuno impotentan. Nakon još ispitivanja i uz pomoć špage za sušenje robe, umjesto biča kojeg tada nisam imala, počela sam ga najprije polako, a kad sam shvatila da mu prija onda još jace udarati po goloj guzici.

Tad mu se jezik još bolje razvezao i počeo je pričati sve što sam ga pitala. Poslije još malo ravnanja guze sa njegovim vlastitim remenom napokon je priznao da mu je za uspješan orgazam potrebna bol ili poniženje. Uživala sam ga vidjeti kako cvili i priznaje sve svoje i najskrivenije tajne.

Sad kad sam saznala istinu koju sam morala prikladnim putem izvući, a i moja intuicija me nije prevarila iako sam prvi put pogriješila kad sam popustila sa disciplinom i mekoćom pristupa, za dalje je bilo sve lakše dobiti ono sto sam željela, a to je dobar i tvrd ud koji iako malo manji, me trebao zadovoljiti onako kako sam ja to željela.

Sad sa ovim novim saznanjima nije više bilo teško postići Lukinu erekciju. Za tog našeg susreta sam uspješno održala njegovu erekciju više od sat vremena. Ruke sam mu odvezala i pustila ga da se ispravi nazad na noge. Tad sam mu ruke u nedostatku boljeg uporišta za vezivanje zavezala za noge od ormara, tako da je ostao na podu ležati kao na križu.

Tad sam skinula svoje gaćice, tako da sam ostala samo u korzetu sa slobodnom macom koju sam odmah prislonila na Lukina usta i počela moj omiljeni ples na licu. Nakon uspješnog orgazma koji mi je pružio sa lizanjem ležeći na podu na leđima, dok sam ga lagano udarala po njegovom udu, tek toliko da mu održim erekciju, došlo je vrijeme za moj završni glavni orgazam.

Lukino lice sam zamijenila sa njegovim udom na koji sam se ugodno natakla, jer ne volim prevelike nježnike koji me neugodno probadaju dok jašim na njima. Srednji ud ili čak malo manji je puno ugodniji iako me nekad ne uspije potpuno ispuniti, ali zato znam iskoristiti Lukin jezik za ugodno lizanje.

Jahala sam na Luki dugo. Osjetila sam da mi se bliži snažni orgazam koji je počeo grčiti moje noge. Istovremeno sam osjetila da je i on počeo stenjati, pa sam ovaj put nastavila sa jahanjem iako je Luka već svršio u moju macu, ali ja nisam bila još potpuno zadovoljena jer moj orgazam traje duže od kratkotrajnog Lukinog špricanja.

Nastavila sam i dalje jahati, a Luka me molio da prestanem, jer je bio prenadražen. Nisam se obazirala i nastavila sam, a on se savijao. Opustila sam ga sa par pljuski koje su ga odmah umirile, a ja sam nastavila sa jahanjem u mom ritmu, sve dok nisam bila potpuno zadovoljena.

Maca mi je bila sva mokra, što od mojih sokova ali i od Lukine sperme. Kako mi se nije dalo ići u kupaonu i sama se istuširati, samo sam se podigla i okrenula ponovno na Lukino lice. Luka je najprije izbjegavao da me poliže, ali uz pomoć remena s kojim sam ga udarala po nogama sve dok nije izgubio dah, pristao je na lizanje.

Temeljito je polizao sve sokove i opet mi ugodio, ne baš sa orgazmom, ali sa ugodnim opuštanjem. Kad sam se zasitila digla sam se Lukinog lica, a on je ostao tako ležati na podu dok sam se ja tuširala i oblačila. Kad sam ga odvezala dala sam mu 1 minut da se obuče i izađe, jer tad zaključavam stan, bez obzira s koje se strane vrata Luka nalazi.

Luka je panično počeo sa oblačenjem, a ja sam već stavljala ključ u bravu. Uspio je izaći polugol na hodnik , a ja sam ga sam ga sa podsmijehom gledala kako se oblači po hodniku, da ga susjedi ne vide.

Nakon par dana smo se sreli, pitala sam ga kako mu se svidio zadnji susret.
Luka mi je priznao da ga samo ponizenje i potpuna Dominacija zene mogu zadovoljiti.

Novim saznanjima i metodama smo oboje uzivali u jos puno zajednickih popodneva namijenjenih samo za sex.

Lektorirala Rosemarie.

Post je objavljen 27.05.2009. u 23:36 sati.