Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-udarnik

Marketing

PRVENSTVENA UTAKMICA:UDARNIK-JASKA

Nedjeljno prijepodne kao stvoreno za nogomet. Bez puno sunca a i temperatura je prihvatljiva. Prije početka susreta gostujući predstavnik kluba zatražio je provjeru knjižica igrača pa kad je napokon skužio da ne švercamo niti jednog igrača mislim da je tužan izašao s terena i otišao kod tete Zdenke na šank da popravi krvnu sliku. Još bi napomenuo da smo svi komentirali prije početka utakmice da momčad NK Jaske nije došla s ekipom iz prvog djela prvenstva. Pa vi sada zaključite što sam htio reći.
Uraganski početak naših igrača odmah je rezultirao pogotkom. Zaista u prvih nekoliko minuta gosti nisu niti znali što ih je snašlo u Kurilovcu a već su imali četiri komada u mreži. Lagano opuštanje i promjena igrača, te je odmah uslijedila kazna. Na poluvremenu 4:1 uz zaista laganu igru. Tako je bilo i u drugom djelu kad su se naši dečki igrali na terenu. Još smo uspjeli zabiti dva gola te primiti jedan. Izvrsnih 6:2 na kraju, uz osječaj malo jačeg trening. Golove su postigli Filip 4x, Lukas i Leonardo.
OCJENE: Karas 6.5, Dino 7, Tarik 7, Krešo 7, Leo 7, Fan 7, Filip 7.5, Lukas 7, Matej 7, Marko 7, Vid 6.5, Grga 6.5, Valentino 6.5 i Josip 6.5.
IGRAČ EKIPE NK UDARNIK: FILIP



Post je objavljen 26.05.2009. u 08:25 sati.