Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

NK Strijelac - NK Dinamo (J) : 9 - 2

U nedjelju smo odigrali utakmicu 20. kola protiv NK Dinama iz Jamarica. Vrijeme je bilo odlično, a uvjeti za igru idealni.
Već u 2. minuti utakmice u jednom od prvih napada Čović je pucao prema golu, a Curić samo petom promijenio smjer lopti koja ulazi u protivničku mrežu. Gosti su ipak uspjeli izjednačiti u 15. minuti kada je jedna lopta iz slobodnog udarca iz daljine iznenadila našeg golmana i ušla u gol. U 20. minuti opet prelazimo u vodstvo. Kuna je odlično pronašao Perinovića u šesnaestercu koji uspijeva štopati loptu prsima, ali protivnički igrač ga nakon toga ruši te sudac pokazuje na bijelu točku. Perinoviović je izveo jedanaesterac, i bio precizan kao i inače te pogodio za 2:1. Nakon toga počinje kiša golova. U 34. minuti zabija Pervan, a već minutu kasnije Curić, i rezultat je već 4:1. U 37. minuti gosti iz penala smanjuju na 4:2, ali to je bilo sve od njih na utakmici. U 41. minuti Curić je kompletirao svoj Hat Trick i na odmor se otišlo sa visokih 5:2.

U drugom poluvremenu nastavili smo sa konstantnim pritiskom što je urodilo plodom. U 53. i 63. minuti Pervan zabija još 2 pogotka, te i on upotpunjuje svoj Hat Trick. Zadnji gol postigao je atraktivnim škaricama nakon što se lopta do njega odbila od prečke. U 75. minuti Čović je prošao sam prema golmanu, ali ga u posljednji tren protivnički igrač ruši s leđa te je sudac bio prisiljen još jednom pokazati na bijelu točku. Perinović opet puca i to je 8:2 za nas. U 88. minuti S.Čavlina još je samo povećao vodstvo na konačnih 9:2.

Žuti karton dobio je Kuna u 55. minuti zbog simuliranja. Nažalost to mu je već 3. žuti karton ove sezone te će morati propustiti sljedeću utakmicu.

Sastav: M.Sabljov, Posejpal, Dvorski, Kuna, D.Poljak, Madunić, Perinović, Pervan, Čović, Curić, Herić
Izmjene: Daljenjak, I.Poljak, S.Čavlina

Sljedeću utakmicu igramo u gostima protiv NK Dinama iz Kutine. Nadamo se brojnom odazivu naših navijača, jer nas još samo dvije utakmice dijele od naslova prvaka.


Post je objavljen 26.05.2009. u 02:54 sati.