Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Još je malo do kraja

Evo kako stojimo u samom finišu prvenstva.
U 98. godištu je plasman ekipa ostalo nepromijenjen iako nisu sve momčadi odigrale svih 20 utakmica. Dubrava je i dalje prva s 5 bodova prednosti ispred Dragovoljca koji pak ima utakmicu manje, a time i borba za naslov još nije završena. Dubravu očekuju još utakmice s HAŠK-om i Trešnjevkom a Dragovoljac, osim zaostale sa Ponikvama, treba još odraditi Sesvete i Dinamo. Dinamo pak u jednu ruku vodi bitku sa Zagrebom za treću poziciju, a opet ima teoretskih šansi i za srebro.Tko se usuđuje bilo što prognozirati? Na sredini tablice je prilična gužva jer po tri i dvije ekipe imaju isti broj bodova, a na začelju je sve prilično jasno.
Kod mlađih limača je prvo mjesto rezervirano za Dinamo, za drugo se bore Zagreb i Trešnjevka, a šansi za treće ima i Dragovoljac. Ne osvoje li još koji bod iz dvije utakmice Dubravaši bi sa sadašnje 6. mogli pasti čak za dvije pozicije do kraja prvenstva.
U 00. godištu Dinamo je na čelu kolone, ali niti Zagreb nije daleko, pa niti za jedne nema još opuštanja. Za treće mjesto bore se Kustošija i Špansko, a teorija ide na ruku i Trnju koje ima kao i Špansko utakmicu manje. Subotnjim bodom Dubrava se popela za jednu poziciju a što ne mora biti njen ovosezonski maksimum.
U ulaznoj generaciji Dinamo je ponovo najbolja momčad. Zatim slijede Ponikve i HAŠK, a tu je i Zagreb, svi kandidati za preostala dva elitna mjesta. Dubrava bi mogla zadržati svoju 8. poziciju ukoliko je ne iznenadi Croatia Sesvete koja ima utakmicu manje i mogućnost osvajanja još devet bodova.
Došlo je do promjene u organizaciji turnira u Italiji. Spavanje djece organizirano je u zajedničkoj prostoriji sa trenerom, a ne po kućama kako je startno najavljivano. Djeca trebaju ponijeti vreće ili plahte i jastuke.
I malo privatiziranja medija:
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws





Post je objavljen 25.05.2009. u 10:11 sati.