Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apk

Marketing

Solsticijski prolaz kroz labirinte

Vodili smo zanimljivi razgovor o "krizi", vjerojatno ćemo se još vraćati na temu stvaranja obilja... A jedna od "tehnika", ako ju želite tako nazvati je i sklad s prirodnim ritmovima. Zato se može reći da je ovaj post itekako nastavak priče o tome kako stvoriti ispunjen život. Nemojte ga stoga zanemariti, pa se poslije žaliti na sve i svašta!

Još tjedan dana je Venera egzaltirana (takva je od kraja prvog mjeseca). Ako niste znali, to je vrlo dugo za nju. A kad je takva dobra je za ljubav. Jeste li iskoristili njezin vjetar u leđa? Ako niste, imate još otprilike tjedan dana - hajde, krenite, počnite ljubiti! :-)

A uskoro nam se približava vrhunac godine - ljetni sosticij. Njega, naravno, treba proslaviti. Eto vam prigode da nam se pridružite! Dolje vam je poziv. Očekujem vas.

***

Drage prijateljice i prijatelji,

Drago nam je pozvati vas na zajednički solsticijski prolaz kroz labirinte koji će se održati u nedjelju, 21.96.2009., s početkom u 18:30, u našem Gradu labirinata, Centar za neokulturu, Badličan.

Kao što vjerojatno znate, tijekom godine postoje dva posebna trenutka vezana uz položaj Sunca na našem nebu. Od davnina, od samog početka postojanja čovjeka na ovom planetu, usklađivali smo se upravo s tim trenucima, slaveći ih kao posebne - kao presudne u našem suživotu s prirodom. Naravno, radi se o dva solsticija - zimskom i ljetnom. Zimski solsticij označava rođenje novog života, početak novog godišnjeg ritma. Ljetni solsticij, koji je sada pred nama, predstavlja vrhunac godine - trenutak kad je Sunce najjače i najviše je na nebu. Početak ljeta oduvijek je bio dobar razlog za proslavu života!

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovogodišnjoj proslavi ljetnog solsticija. Želja nam je da se okupi što više ljudi. Proslava će biti vrlo jednostavna - zajedno ćemo proći kroz svih devet labirinata, a zatim (tijekom i nakon toga) u središnjem kamenom krugu pjevati, plesati, recitirati i na druge načine izražavati svoju hvali životu u kojem sudjelujemo.

Molimo vas da se najavite na 040 347 343. Inače, svi su dobrodošli, povedite i prijatelje, pridružitre nam se slobodno u najljepšem mogućem dočeku ljeta. Ako znate nešto svirati, ponesite sa sobom instrumente, pripremite pjesme ili recitacije, što god želite da uveličate proslavu ljeta (kolači i voće su također dobrodošli)!.

Očekujemo vas u Gradu labirinata, u nedjelju, 21.06.2009. Prolaz kroz labirinte počinje u 18:30 (dođite pola sata ranije).

Dobrodošli!


Post je objavljen 22.05.2009. u 09:31 sati.