Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/solinjanka

Marketing

RAZGOVARATI S BOGOM

Ne sjećam se da me je ijedna knjiga u posljednje vrijeme oduševila kao Razgovarati s Bogom u izdanju Verbuma.
To je prema riječima Francisca Fernandeza zapravo "zbirka razmatranja koja imaju ishodište u dnevnom misnom čitanju, tj. u biblijskim tekstovima Starog i Novoga zavjeta, a obiluju navodima iz kršćanske predaje, prije svega iz djela crkvenih otaca, te navodima duhovnih klasika i poznatih suvremenih pisaca. Osim toga, pisac obilno citira dokumente Drugoga vatikanskog sabora i papinske tekstove-ponajviše one Ivana Pavla II."

Pročitala sam jednu ili dvije knjige kršćanskih meditacija i moram vam priznati kako nisam baš svaku shvatila. U ovoj knjizi su napisane tako jasnim i pristupačnim jezikom, pa su bez ikakve sumnje namjenjene svim kršćanima i prate njihov unutarnji put običnih ljudi, vjernika laika, koji žive u određenim životnim okolnostima.
Toplo preporučujem da pročitate oba dijela Razgovarati s Bogom. U prvom dijelu su meditacije kroz crkvenu godinu, a u drugome čitatelja se prati kroz Korizmu, od Pepelnice do Velike subote.

Razgovarati s Bogom, obvezno pročitajte (nećete se pokajati, virujte mi) a možete je i pokloniti nekome od vaših.Post je objavljen 21.05.2009. u 11:01 sati.