Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

Kukanje, jafkanje, bekanje,mekanje i ostalo...


Eh, možda su neki primjetili da mi je ime bloga ponovno 'zelena kava' kao što je i bilo kad sam krenula tipkarati (ovaj blog, onaj prije je amen odavno). Imam raznorazna pucanja u zadnje vrijeme, a najviše ona emocionalna, i tu nastrada moj dragi, kao što je slučaj bio ovaj vikend, cijeli vikend... No nećemo o tome.

Vratih ime bloga jer nakon mog silnog kukanja o povratku kila i još nešto nabačenih nakon odstranjivanja žući, sama sa sobom ne mogu na kraj. Počela sam piti ponovo zelenu kavu (koja daje osjećaj sitosti i čisti organizam) i funkcioniralo je, jedan puni dan..skoro puni, od 8 ujutro do 5 popodne, kad sam se opet sjetila zašto sam ju prvi put prestala piti. Rasturila me žgaravica, i vratilo mi se mojih deset dana od prije par mjeseci kad sam umirala od žgaravice, svaki dan oko pet popodne, i odlučila sam ovaj put prestat s tom fakin zebelenom kafom jer je to muka! Namjerno sam izostavila onaj dio o odvratnosti okusa tog čuda koje uopće nije zelene boje već ko i svaka ostala kava. I tu mi je prisjelo, cijeli dan sam nosila želudac u grlu, meni toga ne treba. Bolje da sam ovak kak jesam neg da pizdim i šizim (u ekstra turbo velikim količinama) kad pijem to čudo.

Zato sam otkrila drugi lijek, šetnja. Da, da, jučer sam odšetala dva kilometra, vrlo sam ponosna na sebe, danas planiram četiri. Ne, ne budem dobila upalu mišića, nekad davno dok sam još bila zaigrano i naivno dijete, dnevno sam propješačila, preskakala, i sve ostalo kaj se radi s nogama po podu, barem desetak kilometara, onda sam krenula u srednju pa su me većinom vozili na bus, i s busa (imam tri kilometra u jednom smjeru do doma, i dolazila sam jako kasno), a onda sam položila vozački. Tu je nastao kraj!
Svi susjedi su zaboravili kak izgledam od ramena nadolje, jer me vide samo u prolazu kak mašem iz svoje punoljetne + jedna gore jurilice, jučer mi je prvi sused skoro opal na dupe: "kam idete??? pešice?? ovo je nevjerojatno!" Da, da, sused, navikni se, odsad budete me češće viđali u ovakvom 'stanju' navečer :)
I već se osjećam mršavija :D


Post je objavljen 19.05.2009. u 10:21 sati.