Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lucijaa123

Marketing

Moj prvi post

Helowcekwave!!!
Ja sam Lucija i ovo je moj prvi blog...Otvorila sam blog kako bi tu biljezila svoje misli i dogadjanja....Nadam se da ce vam se svidatiyesyes! Evo malo nesto o meni:
Kao sto sam vec rekla zovem se Lucijasmijeh....Imam 10,5 godinayesnut i uskoro cu napuniti 11...dobro,nece to biti bas brzo al nema vezenaughtyrofl...Idem u 4.a razred i jako volim svoje prijateljeyes....Odlicna sam ucenicayes....Moji najdrazi predmeti su hrvatski i matematikathumbup, a najgori prirodadead....Isto tako nevolim bas engleskinononono....Moja najdraza frendica je Ema, a najdrazi prijatelj Ivancerekcerek...Ostale frendice su mi:Lana,Lora,Marina,Lea,Mirjam,Ivona,Mia,Brigitakiss Ostali prijatelji su mi:Marko,Luka,Josip,Matej,Darko,Antoniokiss...Sve ih jako volimyescerek!!! Imam i simpucerekkiss! Slusam poppjevapjeva...Volim praznike,zivotinje,spavati,odmarati,vozat se,druzit se sa frendovimayes...Nevolim skolu,umisljenost,foliranje,laganjenononono...
Komajte mi punoooo jer cu vam komove vratiti....I ja cu vama punooo komati jer bi volila da i vi meni tako komentirateyes....Idem ja....Pusa velika svimakiss!!!


Post je objavljen 16.05.2009. u 10:22 sati.