Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

109 - Smrznuto muško

Jutro smo dočekali na krevetu. Mate je još uvijek bio kraj mojih nogu onako sklupčan bez jastuka. Za dobro jutro sam mu dala da izljubi palce na mojim nogama, koje sam mu gurala usta i tako redom dok nije izljubio sve moje nožne prste i tabane, što mi je posebno godilo.

Matu sam tad pozvala u kupaonu i onako golog ga otjerala pod tuš. Kad se on nasapunao sa pjenom kako sam mu i naredila, tad sam ga sa tušem špricala i isprala njegovo tijelo, ali još uvijek nisam bila zadovoljna sa njegovim izgledom, što sam glasno komentirala tako da Mate zna koje su moje misli i namjere prema njemu.

Kad sam mu priopćila da mi se njegovi ostaci dlaka na prsima više ne sviđaju, jer bi više voljela da bude gladak, on se smrznuo, a to je opet bilo iz dva razloga. Jedan od straha što ću mu skinuti taj njegov muški ponos, a drugi jer sam pojačala dotok hladne vode, kako bi mu pokazala moju dominantnu ulogu - u kući, u kupaoni, u seksu ili u krevetu.

Bilo je dovoljno još malo riječi utjehe i ohrabrenja da mu dlake valjda ne znače nešto posebno, jer on je moj muškarac, baš onakav kakvog želim, a želim ga bez dlaka. Tad se je bez komentara povinuo mom zahtjevu.

Tad sam uzela pjenu za brijanje i namazala mu cijeli grudni koš. Kad sam to sve pažljivo razmazala i kad je njegova dlaka omekšala, kao i njegova volja za vladanjem u kući, tad sam uzela novi brijač i počela od ramena prema sredini polako ali sigurno skidati sve to smiješno paperje kojim se on ponosio.

Sa pjenom su nestale njegove dlake i ostatci njegovog navodnog ponosa kako je on zvao svoj ljubavni tepih, kako mu je neka žena nekad to nazvala. Sad je bio samo moj, a ja sam radila od njegovog tijela ono što sam ja željela, a željela sam glatkog i poslušnog muškarca kojeg ću omekšati do te mjere da će me slušati na najmanji treptaj mog oka.

Kad sam završila sa brijanjem tijela tog sportaša i pohvalila njegov novi izgled, tad sam ponovno nanijela pijenu na onaj već obrijani dio ispod pupka koji sam mu jučer obrijala, jer sam mu željela pokazati kako volim da je gladak i podatan uvijek, onako kad i kako ja želim.

Ud mu se opet ukrutio, a kao znak lijepog ponašanja - jer je pristao da mu obrijem prsa, obećala sam mu jedno olakšanje. Osmijeh mu je odmah preplavio lice, koje je dotad bilo kiselo i zabrinuto od trena kad sam ga počela brijati.

Sitne dlačice koje su mu narasle od jučer, brzo su nestale pod oštrim brijačem koji je skidao sve ispred sebe, a ostavljao samo mekanu i podatnu glatku kožu. Kao posebnu nagradu rekla sam Mati da će danas imati čast da obrije moju macu, samo da pazi kako će to napraviti, jer ako me slučajno poreže ili ostavi koju dlaku viška, nema seksa mjesec dana za njega, a mene će morati zadovoljiti svaki dan jutro i navečer, ali mu neću dati da se olakša ni sam ni uz moju pomoć.

Sjela sam na perilicu, podigla i raširila noge i naredila mu da me namaže sa pjenom po venerinom brijegu. Mate je pažljivo kao da se radi o najskupljoj kruni neke kraljice dodirivao moje međunožje i razmazivao bijelu pjenu po mojoj maci.

Kad me ugodno izmasirao po tom mom posebno osjetljivom mjestu, tad sam mu rekla da me pažljivo obrije od odozgora prema dolje i da ako bude samo jedna kap krvi, bolje da ga nema. Ruke su mu se tresle što od uzbuđenja, što od napetosti ili straha od pogreške. Mate se sav tresao kao da je na minus 40 usred Sibira.

Malo sam ga ohrabrila i nastavio je pažljivo brijati moje usmine i najosjetljivije mjesto kraj klitorisa. Kad sam bila zadovoljna, sišla sam sa perilice i okrenula mu guzu. Još je tamo bilo malo dlaka, koje nisam nikako željela da narušavaju moj erotski izgled.

Matin ud sam promatrala između mojih nogu, bio je napet kao luk i strijela, ali sam ga opomenula da se ne dodiruje po njemu, jer inače ništa od mog obećanja da ću ga olakšati od seksualne napetosti. Napokon, sav zadihan i preplašen je nekako završio sa depilacijom oko mog analnog otvora.

Tad sam mu rekla da me smije poljubiti točno u tu rupicu kao nagradu za dobro obavljen posao. Mate je bio sretan.





Post je objavljen 16.05.2009. u 02:23 sati.