Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miss-vanessa

Marketing

More 'Bandslam'

Nedavno je izašla nova fotografija iz filma 'Bandslam', gdje Vanessa igra ulogu Sa5m. Dobili smo Movie Stills i jedan poster za kao naslovnicu CD! Pogledajte

- Movie Stills:



- Poster:





Shopping s majkom i sestrom

Vanessa je viđena u ovome utorku (12. ožujka) u 'Barney's New York' koji se nalazi u Los Angelesu. S pratnjom svoje majke Gine i svoje mlađe sestre Stelle Hudgens. Sve tri su krenile u dućan s cipelama i činiti sebi samo zabavu, pogotovo V, koja se pojavila nasmijana u nekim slikama... Bila je nosila crnu bluzu, ogrlice i narukvice. Izgledala je predivno!





Najbolje odjevene u travnju

Vanessa ima stila, tako da smo se već prepoznali u tome, ali 'Teen Vogue' se previše upoznao! Svaki mjesec magazin ima članak "Top 10" od najatraktivnijih odjevene u tom mjesecu, te u travnju, Vanessa ne može izaći. Potpisana je sa haljinom Zac Posen, koju je koristila na premijeri "17 Again", film svoga dečka, Zac Efron. Vanessa je osvojila prvo mjesto. Osim Vanesse, Miley Cyrus 2. mjesto, zvijezdu 'Gossip Girls' Leighton Meester 5. mjesto, najbolja prijateljica od Vanesse, Ashley Tisdale 6. mjesto i Demi Lovato 10. mjesto obilježeno s prisutnošću na popisu. Pogledajte pune liste klikom ovdje, a Vanessu posebno možete pogledati ovdje!


Post By : Tea (zamjenička)

Post je objavljen 14.05.2009. u 12:25 sati.