Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/framasvantun

Marketing

SUSRET KATOLIČKE MLADEŽI - LIVNO

'' Korake nam upravljaj, putevima mira i dobra''

Nakon toliko isčekivanja toga dana kada ćemo krenuti u Livno dočekali smo to napokon. Dugo smo putovali, no uz pjesmu i smijeh te povremenu molitvu brzo je vrijeme prošlo. Dolaskom u Livno svi su bili vidno uzbuđeni. Toliko ljudi na jednom mjestu iz raznih krajeva Hrvatske i BiH a svi smo tamo iz istog razloga. Većina nas je srelo prijatelje iz ostalih Frama te je druženje bilo ugodno. Misa je bila predivna. Zajedničke pjesme i molitva, za jednog framaša nema ništa ljepše. Nema riječi kojom bi se doslovno moglo opisati sve ono što je tada bilo u našim srcima i mislima. Još više smo bili povezani međusobno a i sa Bogom.
Obitelji koje su nas primile zaista su veoma ljubazne i zbilja su se potrudili da nam boravak kod njih ostane u lijepom sjećanju i uspjeli su. Na tome im svim srcem zahvaljujemo!
Livno nam je u srcima, a sve što smo tamo doživjeli u mislima je svakog trena.... Voljeti, slagati se i biti vjerni drugima i Bogu glavna je misao koju smo ponijeli sa sobom. Ovaj susret našoj Frami mnogo je pridonio, ne samo zabavu već i duhovnu okrijepljenost.

veselimo se idućem susretu...a do tada ćemo biti strpljivi i živjeti naš Framaški život na najbolji mogući način.

Mir i dobro


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 12.05.2009. u 08:08 sati.