Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rukica

Marketing

Disciplinska komisija

Disciplinska komisija Odbojkaškog kluba Retfala u sastavu Damir Rukovanjski, Mihaela Grbavica i Vlatko Rakin izriče suspenzije Dunji Vorkapić, Dragani Šimić i Melani Felja, Ivoni Šutalo, te opomene igračicama Mileni Đuričković, Mateji Forjan i Nikolini Špiranec, te upozorenje treneru ŽOK Pivovare Milanu Bardiću.
Nikolini Špiranec i Mateji Forjan zbog nedolaska na treninge izriče se opomena i u slučaju ponavljanja greške bit će prebačene u ekipu koja se slijedeće godine natječe u 3.ligi.
Mileni Đuričković izriče se opomena zbog odlaska na treninge ŽOK Pivovare bez dozvole trenera i ako se ista greška ponovi disciplinska komisija će izreći vremensku suspenziju
Treneru ŽOK Pivovare Milanu Bardiću izriče se upozorenje da ukoliko nastavi s nagovaranjem igračica na nepravilnu registraciju i nezakonit nastup za svoju ekipu o istom ćemo izvjestiti trenersku organizaciju HOS-a, sudačku organizaciju HOS-a te IO HOS-a.
Zbog napuštanja ekipe u tijeku prvenstva i neodazivanje na utakmice kazna suspenzije u trajanju od jedne godine izrečena je igračicama Melani Felja, Dunji Vorkapić i Ivoni Šutalo.
Zbog destruktivnog ponašanja, nedolaženja na dogovorene treninge i neplaćanja članarine kaznom suspenzije u trajanju od 9 mjeseci kažnjava se Dragana Šimić

Ova odluka objavom na službenom blogu kluba rukica.blog.hr ima snagu objave na oglasnoj ploči
v.r. Damir Rukovanjski, predsjednik


Post je objavljen 10.05.2009. u 20:20 sati.