Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/greendestiny

Marketing

Zeleni grad je postao žut,a ja sam od hladne plave djevojke postala ljubičasta zbunjujuća...

Zakleli smo se da vrijeme neće otići ispred nas kako to uvijek biva.
Pjevali smo stihove posvećene drugima,a ne nama samima.
Ukrali smo srca jedno drugome,a nismo ih vratili vlasnicima kada je idila prestala.
Pričali smo priče u noćima dugima,a nikada ih nismo dovršili.
............
..život je kratak..prekrši pravila,brzo opraštaj,ljubi polako,voli iskreno,smij se nekontrolirano...nemoj se kajati za bilo što ti mami osmijeh na lice...and nothing else matters...
...........
Nekoć je ova noć sa zvjezdanog neba prštala stihovima preživjelih nota,a samo je jedan stih ostao zatočen u mome grlu. I slušaj kako ptičji let između dva vremena nestala u davnini. Izvrsnost dobrih strana ljubavi i dalje će biti samo mit koji se uz moju i tvoju i svačiju pomoć polako ostvaruje.
Vjerujem,polako vjerujem, da život nikada nije i neće biti ohol na mene, vjerujem da život ne želi učiniti ništa nažao ni meni ni drugima,samo je pod takvim pritiskom,pa čini ono što nama ne odgovara. Vjerujem da je tvoja sudba samo u tvojim rukama.I najmanja osobina zadivljuje. Zar spadam u tu skupinu? Ma ne. To mi se samo čini. Ionako vjerujem u mnogo toga. Vjerujem u sebe,vjerujem u druge,vjerujem u istinu i laž. Vjerujem u dobro i zlo. Vjerujem u odgovor homerskog pitanja. Vjerujem da je Gregor Sams samo duševno bio kukac. Vjerujem svojoj profesorici kada kaže da je današnja generacija izokrenula neke temeljne vrijednosti. Vjerujem da je Bog ovdje i me čuva. Vjerujem da se prava ljubav ponavlja više puta. Vjerujem da postoji netko tko zna barem više od polovice svjetskog znanja. Vjerujem da postoji netko tko me savršeno razumije. Vjerujem da imam super msn prijatelje. Vjerujem da su me prihvatili kakva god jesam. Vjerujem u bajke. Vjerujem u neostarive situacije. Potajno vjerujem u vilenjake. Vjerujem da svi vole sladoled od čokolade. Vjerujem da živim za sebe. Vjerujem da znam što je logika. Vjerujem da ću uspjeti u životu. Vjerujem da sam hrabra. Vjerujem da ću još narasti. Vjerujem da ću uspjeti pročitati sva četiri nastavka Stephenie Meyer. Vjerujem da ima malo onih koji su beskičmenjaci. Vjerujem da se svi osjećaju loše kada saznaju da ih netko laže. Vjerujem da svi tračamo jedni druge. Vjerujem da je svijet mješavina dobrog i lošeg. Vjerujem da mnogi iskorištavaju druge kako bi se bolje osjećali. Vjerujem da kaos uništava našu psihu. Vjerujem...u što sve vjerujem? Gdje bi mi bio kraj kada bi sve nabrajala? Možda je lakše reći što volim. Valjda.
Volim se opustiti u čitanju knjige. Volim proviriti u božićne poklone. Volim gledati ljubavne filmove. Volim se zaigrati sa sekom. Volim upasti u nečiji zagrljaj. Volim osjetiti žmarce kada me on poljubi. Volim mu namignuti na odlasku. Volim se dugo u noć razgovarati na mobitel. Volim mu čuti glas. I smijeh. Volim gledati filmove u crno-bijeloj boji. Volim crtati. Volim stvarati stihove. Volim i želim svirati gitaru. Volim ljubičastu boju. Volim svoje crne gležnjače. Volim svog medeka imenom Mateo. Volim svoju dekicu plave boje. Volim Edwarda Cullena. Volim Josha Duhamela. Volim pjesmu It's wonderfull life. Volim biti djeveruša. Volim biti tatina princeza. Volim biti mamino zlato. Volim biti njegova ljepotica. Volim pričati s Tajanom. Volim se smijati. Volim pomogati jednoj Tanji. Volim se osjećati smireno. Volim biti podrška mojim najdražim. Volim reći Tajani koliko mi je draga. Volim Ivanu reći koliko mi znači on u nekim trenucima. Volim reći Neveni koliko joj se divim na nekim riječima. Volim reći Tanji da će sve biti dobro. Volim reći Tamara da je zaista divna osoba. Volim reći Heleni reći da je posebna. Volim reći Shellyici da joj se divim na stihovima iz postova. Volim reći Eni Katarini koliko je prirasla mome srce i koliko ju cijenim,te koliko mi ponekad znače njene riječi. Volim reći svima koliko mi znače i koliko sam sretna kada su tu kada ih trebam.
...želim biti dijete sa sedmoga kata...želim biti Bella....želim se još jednom pošteno napiti..želim ga zagrliti...želim mu reći reći da je divan..želim obući bijele pletene cipelice i zelenu lepršavu haljinicu....želim prstićima dotaći nebeski oblak..želim trčati po oblačnim travnjacima..želim se igrati s Bogom,al ne biti biti Anđeo..želim se obući u Bubimira i dobro se isplesati pred svima...želim neke stvari ponovno isprobati.. želim otići na Bungee Jumping..želim glumiti u nekoj fantastičnoj sapunici...želim upoznati Ricarda..želim biti mala kovrčava djevojčica što sam nekoć bila..želim opet bivšem reći da je s njime vrijeme bilo predivno..želim mu reći da mi je bilo lijepo..želim napokon postati malo odgovornija...želim završiti knjigu koju sam započela...želim uglazbiti jednu pjesmu..želim otići na koncert Bryan Adamsa...želim autogram Adama Brodyja...želim napokon krenuti u autoškolu..želim s jednim dečko porazgovati i rješiti nešto zbog čega mi je odbojan...želim frendičinom dečku reći da je naporan.. I još puno toga volim..
Želim voljeti,volim željeti. Volim vjerovati. Vjerujem u voljenosti. Želim vjerovati. Vjerujem u ono što želim.:)


Post je objavljen 10.05.2009. u 17:58 sati.