Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nk-udarnik

Marketing

PRVENSTVENA UTAKMICA:UDARNIK-JAMNICA

Nedjeljno prijepodne kao stvoreno za utakmicu predstavilo nam je ekipe Udarnika i Jamnice. Nakon prvih nekoliko minuta vidljivo je da gosti nisu došli u Kurilovec na izlet već da će pokušati odigrati dobru partiju i pružiti jak otpor domaćinu. Tek u 13-oj minuti Krešo pogađa iz slobodnog udarca za 1:0. Naš golman Karas i danas je u prvom djelu obranio nekoliko zicera. Do kraja prvog poluvremena stvorili smo nekoliko izglednih prilika koje nismo iskoristili te se na odmor odlazi s minimalnom prednošću. U drugom poluvremenu loše izdanje domaćina rezultiralo je time da je gost uspio postići pogodak za 1:1 što je bio krajnji rezultat ove utakmice.
Želim napomenuti da je ovaj osvojeni bod vrlo bitan tako da ne možemo biti nezadovoljni. Ne mogu naši igrači odigrati svaku utakmicu savršenu, onako kako mi to zamišljamo. Lako je nama s tribina komentirati utakmicu. Jednostavno nam danas nije išlo i to je to.
OCJENE: Karas 5.5, Marko 5.5, Grga 5.5, Tarik 6, Dino 7, Fran 6.5, Krešo 6.5, Matej 6.5, Leonardo 6, Filip 5.5, Lukas 5.5
IGRAČ EKIPE NK UDARNIK: Dino
Ostali su neocjenjeni zbog premale minutaže na utakmici.Post je objavljen 10.05.2009. u 10:11 sati.