Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/music-is-live

Marketing

OpEt tRaČeVi!

imam traceve naravno vezane za Twilight...=)

iako sam rekla da su ovaj put napisati nesto o likovima iz The Covenant-a,ali rolleyes
evo predomislila sam se...wink
pa evo uzivajte!thumbupsmijeh



10 stvari koje ne znaš o Robertu Pattinsonu
(vise od pola ovoga vec znate,al ok)
Image and video hosting by TinyPic

1. Rođen je 13. svibnja 1986. Majka Clare radila je u agenciji za manekene, a otac Richard bavio se uvozom automobila iz SAD-a.

2. Radio je kao maneken od svoje 12. godine. Bio je poprilično uspješan i izgledao je poput curice, što se u to vrijeme cijenilo u muškom manekenskom poslu!


3. Robert je gotovo odbio ulogu u 'Sumraku' jer je, kako kaže, lik kojeg je trebao glumiti bio savršen da bi se mogao poistovjetiti s njim. Osim toga, većina dotadašnjih fanova mu je rekla kako on jednostavno nije za ulogu vampira. Sreća da ih nije poslušao.


4. Ima dvije sestre, Lizzy i Victoriju koje su ga, kako kaže, tiranizirale sve do 12. godine. Najradije su ga oblačile u žensko i predstavljale kao Claudiju!


5. Robertova sestra Lizzy uspješna je pjevačica. Ima dva hita koji su već dulje vrijeme na ljestvici Top 20. Ne brinite, nisam ni ja nikad cula za nju!


6. Godina 2008. bila je jako uspješna za Roberta. Osvojio je pregršt nagrada, a samo neke od njih su Yahoo's Top Movie Heartthrob, Rolling Stone's Hottest Actor, LA Times's Breakout Star i Forbes's Breakout Star.


7. Robertov idol za vrijeme odrastanja bio je Jack Nicholson i njegov lik u filmu 'Let iznad kukavičjeg gnijezda'. Robert je film gledao kada je imao 13 godina i otad je poželio biti glumac. Kaže kako se odijevao kao Jack, govorio kao Jack i totalno ga oponašao u svemu.


8. Na podužoj listi stvari koje je Robert naučio u životu je i ronjenje.


9. Da bi dobio ulogu u 'Harryju Potteru', producentima je rekao da je veliki obožavatelj nogometa i snowboardinga, a zapravo su mu draži pikado i plivanje.


10. Kaže da mu je slava donijela mnogo ludih obožavatelja. Tako često dobiva pisma u kojima stoji nešto slično ovome: 'Ubit ću se ako sa mnom ne odeš gledati 'High School Musical 2'!'


Image and video hosting by TinyPic






Kellan Lutz sprema rođendansko iznenađenje za Pattinsona


Image and video hosting by TinyPic


Kellan Lutz, poznatiji kao Emmett Cullen u 'Sumraku', kaže da sprema iznenađenje za svog kolegu Roberta Pattinsona koji će uskoro, 13. svibnja, proslaviti 23. rođendan

No Kellan ne želi otkriti o čemu se radi, samo daje naslutiti da će to biti veliko iznenađenje: 'Ne mogu vam otkriti što je to jer želim da se Rob iznenadi!'


Pred kraj mjeseca Robert i Kellan zajedno odlaze u Italiju na snimanje 'Mladog mjeseca'. Otkrivaju da će ondje dijeliti sobu, a Kellan kaže da će, poput pravog američkog turista, i razgledati područje u kojem budu snimali.

Kellan i Robert postali su pravi prijatelji za vrijeme snimanja 'Sumraka', a Kellan o Robertu kaže da je višestruko
talentiran dečko, ali i u isto vrijeme vrlo skroman.





Selena Gomez i Taylor Lautner sve bliskiji


Image and video hosting by TinyPic



Selena Gomez, zvijezda Disneyjeve hit serije 'Wizards of Waverly Place' i Taylor Lautner, najpoznatiji po ulozi Jacoba Blacka u 'Sumraku', u posljednje se vrijeme ne odvajaju jedno od drugoga
Iako ovaj slatki par zasad nije želio komentirati što se zbiva između njih,

paparazzi su ih prije nekoliko dana ponovno ulovili zajedno u Vancouveru, gdje Taylor snima nastavak 'Sumraka' 'Mladi mjesec', a Selena svoj novi film 'Ramona and Beezus'.

Teen zvijezde se, prema dobro upućenim izvorima, druže svaki dan pa su tako viđeni na kuglanju, na večeri i u romantičnoj šetnji po kiši.

No iako je Jennifer Stone, Selenina kolegica iz serije Wizards of Waverly Place, izjavila da su Selena (16) i Taylor

(17) samo prijatelji, američki mediji već neko vrijeme spekuliraju o prirodi njihova odnosa.


Inače, Selena je prije nekoliko mjeseci prekinula vezu s Nickom Jonasom, članom ultrapopularnih Jonas Brothers.



EVO MALO SLIKICA!!!font>

Selena i Taylor
Image and video hosting by TinyPic

- | | -
Image and video hosting by TinyPic

Kellan
Image and video hosting by TinyPic



DODATAK

Image and video hosting by TinyPic

Robert Pattinson

Robert Pattinson koji u teen vampirskom hitu 'Sumrak' igra fatalnog vampira Edwarda Cullena otkrio je da bi se, da nije glumac, bavio politikom
Zgodni 22-godišnji Britanac za kojim su poludjele tinejdžerice ispričao je da mu poziv političkog stratega ili spin doktora nije nimalo odbojan.

Štoviše, da se ne bavi glumom, Robert bi odabrao neko od zanimanja u politici.

'Mislim da ću se jednog dana pozabaviti politikom. Da, vidim se u tome', kaže Pattinson dodajući da mu je veliki san utjeloviti legendarnog glazbenika Vana Morrisona.

'Ipak, nekako mi se čini da neću dobiti tu ulogu', kaže Robert.

Premijera 'Mladog mjeseca', nastavka 'Sumraka', koju fanovi djela Stephenie Meyer nestrpljivo iščekuju, zakazana je za studeni ove godine, a jedno od najvećih glumačkih pojačanja je mlada Dakota Fanning koja igra vampiricu Jane.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

|
|
|


DEMI LOVATO


Demi Lovato, zvijezda teen hita 'Camp Rock', oduševljena je knjigama Stephenie Meyer i otkriva da joj je najdraži lik Edward Cullen kojeg igra Robert Pattinson
Demi se, poput mnogih tinejdžera, zarazila vampirskom ljubavnom pričom i kaže da bi se rado odazvala pozivu da glumi u nekom od budućih nastavaka 'Sumraka'.

Mlada pjevačica i glumica posebno je impresionirana mladim Taylorom Lautnerom (Jacob Black) kojeg i osobno poznaje.

'Ispunio bi mi se san da glumim u nekom od budućih nastavaka 'Sumraka'. To bi bilo totalno kul', kaže Demi dodajući da je Taylor 'predivan i sjajna osoba'.

Demi je otkrila i da joj je omiljeni lik Edward Cullen.

'Edward! Uh, oprosti Bella, ali morat ću ti ga oteti. Ili će on morati imati sina koji će užasno odrasti nevjerojatnom brzinom kako bih mogla izlaziti s njim', našalila se Demi.

Mlada zvijezda nije željela komentirati odnos između svoje bliske prijateljice Selene Gomez i Taylora Lautnera premda su sve glasniji tračevi da je mladi par u vezi.


|
|
|

Image and video hosting by TinyPic

ROBERT PATTINSON:

Iako je Robert Pattinson svjetsku slavu stekao zahvaljujući teen hitu 'Sumrak', mladi glumac priželjkuje posve drugačiji tip uloge
23-godišnjak koji je očarao tisuće obožavateljica kaže kako je njegova najveća želja portretirati na velikom platnu svog omiljenog glazbenika Van Morrisona.

Premda nijedan filmski studio još uvijek nije objavio kako želi snimiti film o životu legendarnog irskog glazbenika, najpoznatijeg između ostalog i po velikom hitu Brown Eyed Girl, Pattinson kaže kako je već počeo lobirati filmaše da mu obavezno dodijele ulogu Van Morrisona.

'Ta uloga bi mi bila ispunjenje životnog sna. Ipak, nekako mi se čini da neću dobiti taj angažman', rekao je Robert za Moviefone.

Zgodni glumac koji je ovoga mjeseca, točnije 13. svibnja, napunio 23 godine otkrio je nedavno da mu je neugodno igrati Edwarda Cullena jer je on savršen muškarac, kakvim se on uopće ne doživljava.

Naime, usprkos brojnim obožavateljicama i statusu novog teen idola, Robert kaže kako se ne osjeća dovoljno privlačnim za ulogu fatalnog Cullena.


SLIKICE NEW MOON :
Poul
Image and video hosting by TinyPic

Jacob poster
Image and video hosting by TinyPic

Taylor hoda
Image and video hosting by TinyPic

e sad nezz jel to na snimanju ili ne ...hmm
Image and video hosting by TinyPic

vukodlaci
Image and video hosting by TinyPic

org. poster
Image and video hosting by TinyPic

vukodlaci secu
Image and video hosting by TinyPic




evo ga...to je to...

nadam se da vam se svida!!!

pozdrav do sljedeceg puta...=)

pusa...=)


Post je objavljen 08.05.2009. u 21:54 sati.