Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Autor CNN bloga daje punu podršku studentima!

Malo kasnim, ali bolje ikad, nego nikad.

Ja, kao autor CNN bloga, ovim putem želim dati svoju punu potporu studentima u njihovim potpuno opravdanim i legitimnim zahtjevima za besplatno obrazovanje koje im po ustavu i pripada. Svojim organiziranim djelovanjem pokazali ste mnogima, ne samo kako se bori za svoja prava, već i što je to stvarna demokracija, a ne ono što danas mnogi nazivaju demokracijom, koja je u biti najobičnija partitokracija.

Ustrajte do kraja u svojim zahtjevima i idite do kraja. Na žalost mnogi koji su trebali biti uz vas pokazali su svoje pravo lice učmalih birokrata kojima zapravo nije stalo do vas, a zemlju znanja više doživljavaju kao zemljo znanje gdje se cijeni guranje glave u pijesak i plesanje po taktovima tamo nekih s „nedodirljivih“ visina.

Prava istina je da njihova visina ništa ne znači ako nemaju nad kime vladati, a ovog trenutka Primorac i kompanija nemaju baš nikakvu vlast. Vaše djelovanje razvlastilo ih je preko noći i to je ono što njih u biti najviše boli. Zato budite spremni na razne podvale s njihove strane i uvijek imajte na umu da su oni političari koji su spremni lagati, a sve u ime svojeg boljitka i fotelja.

Budite spremni i na to da će možda biti ugrožen i čitav semestar, ali to je nikakva cijena u odnosu na ono što će te postići, ne samo kad je u pitanju vaše ustavno pravo, već i što će te mnogim drugima koji su danas prikraćeni za svoja ustavna prava, pokazati da se udruženim djelovanjem može izboriti svoje pravo.

Ne pristajte na ništa manje od onog što vam je zagarantirano ustavom! Ne slušajte političare i polupismene zaposlenike Ministarstva obrazovanja koji šalju dopise pune tipfelera, kad vam govore da ste poslali poruku, a onda da se povučete i ostavite probleme neriješene. Samo ustrajanjem do ispunjenja vaših zahtjeva izborit će te se za svoja prava.


Post je objavljen 08.05.2009. u 10:24 sati.