Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ubi-dosadu

Marketing

Htio olaksati dusu, a sad mu prijeti smrtna kazna

Amerikanac koji je, misleći da umire, na svojoj smrtnoj posljetlji priznao da je davne 1977. godine ubio vlastitog susjeda optužen je za ubojstvo nakon što je u potpunosti ozdravio, pišu američki mediji.
---
Jamesu Breweru sada prijeti smrtna kazna zbog nerazjašnjenog ubojstva u američkoj saveznoj državi Tennessee koje se odigralo prije 32 godine.

Uvjeren da će umrijeti nakon srčanog udara, Brewer je odlučio priznati policiji kako je hicem u glavu ubio svog 20-godišnjeg susjeda Jimmyja Carrola. Tada 26-godišnji Brewer pobjegao je iz Tennesseeja u Oklahomu nakon što je uspio izbjeći jamčevini prilikom prvotnog uhićenja za ubojstvo.

- Želio je olakšati dušu jer je mislio da će ubrzo otići na 'onaj svijet' - objasnio je policijski detektiv Tony Grasso koji je intervjuirao Brewera u bolničkom krevetu.

Bivši tvornički radnik nakon bjega od policije promijenio je ime u Michael Anderson i skrasio se sa suprugom Dorothy u gradu Shawnee.

Bračni par Anderson postao je aktivan dio lokalne crkvene zajednice, a ustanovili su i religijsku grupu za proučavanje Biblije.

Nakon pretrpljenog srčanog udara početkom ovog mjeseca, Brewer je sam pozvao policiju kojoj je sve priznao. Šest godina mlađeg susjeda je ubio jer mu je pokušao zavesti ženu.

Nakon izlaska iz bolnice Brewer je ispraćen u svoj rodni grad Hohenwald u Tennesseeju gdje je predan lokalnoj policiji. Trenutačno čeka početak suđenja.


Izvor: Jutarnji.hr


Post je objavljen 06.05.2009. u 19:40 sati.