Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

kad te lupi po prstima, onda pomisliš da imaš i svinjsku gripu, i to onu francusku

Dobro, nisam baš jadikovala ko da mi je zadnji dan života, ali me je lupilo fajn pa sam bila u komi! Nakupilo mi se svega i pao imunitet, mislim da me osim gomile posla najviše u pojam ubila ova prevelika oscilacija vremena.
U ponedjeljak je sve kulminiralo podizanjem očnog tlaka! Oni koji imaju problema s time, znaju kolika je to mučnina i bol. Ostalima da to najbolje opišem na primjeru gripe: kad vas ulovi ona najgora gripa da vas bole oči i ne možete gledati, voziti se, glava vam puca, nos curi i diže vam se želudac, e tako kod mene izgleda kad mi se povisi očni tlak.
Tolko mi je bio loše da mi je čak glavom prošla suluda misao da me ulovila gripa, i to ne obična već ona svinjska.

Al eto mene, nakon jednog dobrog spavanca, oporavila sam se, tlak se vratio u normalu i nemam svinjsku gripu :D tak da bum vas još maltretirala sa svojim jadima!

E ovako, da li ste ikad imali priliku pričati s francuzima na engleskom? Jooooooooooooooj mene, pre-pre-pre-strašno. Ako ste ikad gledali Alo Alo, i sjećate se Renea i komapnije s njovima 'francuskim', naglasite taj francuski naglasak još sedam puta jače i dobijete francuze kako u stvarnosti pričaju engleski, nakon toga se zamislite da imate poslovne partnere u Francuskoj i da morate s njima održati sastanak vezano po nekom pitanju.
E pa vidite, taj sastanak traje već dva sata, ko da dešifriraš hijeroglife, al ok, voljela sam gledat alo alo pa ih uspijem skužiti, moj engleski je deset puta bolji, bez glupo na-gla-ska-a-a-a-a-a-a i Messieurs ne razumiju kad krenem sa poslovnim izraz-i-i-i-i-i-ma, to je valjda zato jer ne pričam dobro r-r-r-r-r-r-r-r-r-r-r-r-r.

Idem se dalje gombat da fr-r-r-r-r-r-r-ancuzićima, valjda će uskoro biti gotov réunion.

a une nouvelle lecture, bye!

Post je objavljen 06.05.2009. u 10:19 sati.