Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

U SKLOPU 3. KOLA KVALIFIKACIJA ZA A-1 HRVATSKU LIGU, KOŠARKAŠI IZ DARDE VEČERAS U KARLOVCU

Iz Glasa Slavonije:

Pobjednički marš i na četiri rijeke

Nakon dva odigrana kola kvalifikacija za A-1 hrvatsku ligu, košarkaši Vrijednsnice OS Darda jedini imaju maksimalan učinak. Prije tjedan dana, na domaćem parketu je protiv Čakovca ostvarena druga pobjeda, a tjedan dana stanke bilo je dovoljno vremena da se “brokeri” pripreme za iskušenja koja dolaze. Prvo je večeras u gradu na četiri rijeke (19,30 sati), gdje ih u sklopu 3. runde čeka Šanac Karlovac, koji do sada ima polovičan učinak. Nakon pobjede u prvom kolu protiv Kraljevice (83:70), istim su rezultatom izgubili na gostovanju kod riječkog Kvarnera, gdje su Baranjci slavili na startu kvalifikacija.
Karlovčani su u ove kvalifikacije ušli s istim ambicijama kao i prvak A-2 lige “istok” - izboriti elitni razred, u kojem su nekad i boravili prije nekoliko sezona.
- Nama je stanka dobro došla, jer smo imali problema s ozljedama pojedinih igrača. Tako protiv Čakovca nije u igru ulazio Katavić, ali on je sada spreman, kao i svi njegovi suigrači, kaže trener Damir Voloder, svjestan da bi nastavak pobjedničkog niza gurnuo njegovu momčad veliki korak bliže ostvarenju cilja.
- Dobro smo krenuli i kvalifikacije, jedini smo neporaženi nakon dva kola, učinit ćemo sve da tako i ostane. Karlovčani su kvalitetna momčad, koja također ima visoke ambicije, stoga bi pobjeda kod direktnog rivala mnogo značila. Ne sumnjam da ćemo odigrati dobru utakmicu, na gostovanjima se mi uvijek dodatno mobiliziramo, tako da smo spremni za najveća iskušenja, naglašava trener Vrijednosnica OS Darda, Damir Voloder.
Osim u Karlovcu, u sklopu 3. kola danas još igraju Kaštela - Kvarner NR, a sutra se sastaju Čakovec - Kraljevica.


Post je objavljen 05.05.2009. u 13:01 sati.