Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rukica

Marketing

Zaključci razgovora s igračicama 1b i 2. lige

Nakon obavljene pismene ankete i odvojenih sastanaka s igračicama 1b i 2. lige imam nekoliko zaključaka. S pojedinim igračicama ću još dodatno porazgovarati i do rujna donijeti odluku. Sastancima nisu prisustvovali Josipović, Rečić, Đapić i Forjan od igračica 2.lige, dok su prisustvovale sve igračice 1b lige. Od početka sezone prestali su igrati ili su izbačeni iz ekipe od strane trenera slijedeće igračice Križan, Šimić, Vorkapić, Škaro, Šutalo, Vrselja, Lang, Bošnjak, Felja, Kolobarić, dok igračice iz Bizovca nisam ni pozivao na sastanak.


1. Velika je netrpeljivost među igračicama bez obzira kojoj od liga pripadaju
2. Slab rezultat dvije drugoligaške ekipe
3. Svaka igračica obje lige previše je koristila mogućnost izostanka zbog škole ili fakulteta
4. 90 posto igračica u slijedećoj sezoni iskazalo je mogućnost da može trenirati i do 5 puta tjedno + utakmica vikendom
5. Jedan od zaključaka je i da niti jednoj igračici osim jednoj iz 2 lige i dvijema koje su igrale paralelno 1b i 2. ligu ne mogu vjerovati da će doći na sve treninge.
6. Ne znam za koje lige da se odlučim. Ispod teksta je nekoliko mogućnosti.
7. Članarinu svatko plaća 150 kuna mjesečno, a može ju kompenzirati suđenjem, radu u školi odbojke, radu u tajništvu kluba, te stalnom igrom u prvih osam igračica 1b lige. Članarina je samo dio udjela u sredstvima kluba. Obveza je svih nastupa na utakmicama kluba kada god to trener odredi. I povrijeđene igračice trebaju se dati na raspolaganje pa makar i kao rezerve na utakmici, domaćin utakmice ili kao pomoć treneru na klupi. Oni koji se odrede da ne žele igrati utakmice pripadaju pod rekreativnu kategoriju koja plaća punu članarinu od 150 kuna + 30,00 kuna po treningu


NASTUPANJE U NATJECANJIMA U SEZONI 2009/2010

1. Sve igračice u jednoj 1b ligi. Ukinuti obje 2.lige. Na dvojnu licencu igranje mlađih od 20.godina u 2.ligi i Bizovcu (ukupno 4 – 6 igračica)
2. Sve igračice (18) treniraju zajedno a dio nastupa u 1b, a dio u jednoj 2.ligi a dio trenira rekreativno.
3. Ukidanje 1b lige i nastavak igranja s dvije druge lige
4. Ukidanje 1b lige i nastavak igranja u jednoj drugoj i jednoj trećoj ligi. Dijelu igračica bi se ponudila pomoć u pronalaženju ekipe u 1b ili 1a ligi u bližoj okolici.


Post je objavljen 03.05.2009. u 11:45 sati.