Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suzazanajmanje

Marketing

DRAGI MOJI MOLITELJI, BRAĆO, PRIJATELJI! SRDAČAN POZDRAV U KRISTU I BEZGREŠNOJ!

Isus i djeca



Šaljem vam nekoliko korisnih i lijepih novosti, nadam se na vašu radost i ponos, ali također se nadam, da ne ćemo ostati samo pri riječima hvale, koje ništa ne znače, nego da ćemo otvoriti svoja srca i pomoći ove nadahnute projekte!!! Dakle, s velikom vam radošću javljam sljedeće:
1) Inicirao sam osnivanje posebne nakladničke kuće, koja će se voditi pod sloganom „ŽIVOT JE DAR“ i pod osobitim zagovorom našeg dragog Pape Velikoga Ivana Pavla II, pod nazivom „NONNATUS“ što na lat. jeziku znači „Nerođeni“. Ideju i projekt sam predao obitelji GRANIĆ iz Karlovca, mojim dugogodišnjim suradnicima i prijateljima, a do kraja ćemo godine tiskati najmanje pet knjiga, od kojih tri moje, na teme koje već svi znate… Slava Isusu!
2) Za mlade! Član naše Udruge Betlehem, Vedran Škrtić, osnovao je klub pod nazivom „STOP ABORTUS“ na tzv. facebooku na Internetu, koji već bilježi preko tisuću članova… Pogledajte, uključite se!
3) U planu nam je tiskanje prvog hrvatskog časopisa koji će promicati život protiv „kulture smrti“. Nazvat ćemo ovo djelce „ŽIVOT BIRAJ!“ a ja najsrdačnije molim sve koji ovo čitaju, da mi do 1. studenog ove godine na adresu: marco7@vip.hr ili udruga.betlehem@gmail.com dostave svjedočanstva, iskustva, životne priče, informacije o zajednicama Treće srce, seminarima za život, pročitanim molitvenicima/knjigama/letcima, izvještaje o zajedničkoj ili osobnoj molitvi, akcijama, osobito korizmenim i adventskim; uglavnom, sve u sklopu našega apostolata za najmanje… Sve, što bi zanimalo čitatelje…
a) Šaljite i slike, osobito NAŠIH BEBICA!b) Svaka zajednica OBVEZATNA je nešto napisati i poslati! Najljepše to molim!
c) Tekst ne dulji od jednog A4 formata, može biti potpisan ili anonimno…!
4) Seminar za ranjene pobačajem održava se na Sveticama kod Ozlja za prvi vikend u lipnju. Prijave na 091/ 788 5340. I to što prije! Seminar je zatvorenog tipa i ima samo 25 mjesta! Cijena=300 kn.
5) Prvo hrvatsko spomen-obilježje Nerođenima uskoro će se podići na karlovačkom gradskom groblju „Jamadol“. Nedostaje nam još nekoliko tisuća eura. Kip je fenomenalan: Milosrdni Isus, koji blagoslivlja majke, djecu, obitelji! Bijeli mramor, 500 kg, 180 cm visine! Molim vas na koljenima, da pomognete! Zar da nam ovako nešto propadne zbog-novaca!? (Priloge slati na žrčn. Udruge, naznaka „Za kip Nerođenima“, Reiffeisen Banka: 2484008-1104754353, Matični broj: 2397315 ; (Reiffeisen banka); Razred djelatnosti: 9499, Udruga „Betlehem“, Kamensko 53, pp. 113, 47000 KARLOVAC, 047/ 641-800)
6) Posjetite i naše nove web stranice (iako su još u izradi!): www.pavlini-kamensko.hr, www.rosarium-album.com, www.duhovno-posvojenje.com i www.suzazanajmanje.blog.hr
7) IV. MOLITVENI SABOR ZA NEROĐENE ODRŽAT ĆE SE I OVE GODINE U PAVLINSKOM SAMOSTANU I CRKVI MAJKE BOŽJE SNJEŽENE U KAMENSKOM, KARLOVCU, I TO U SUBOTU 19. 09. 2009. OD 10-20H. PRVO JE SV. MISA, A ZATIM OSTALI PROGRAM… OVE GODINE, U ZNAKU BL. MARIJE PROPETOG ISUSA PETKOVIĆ, S MNOGIM ZANIMLJIVOSTIMA… Odlučili smo, da se od ove godine, Sabor održava uvijek u isto vrijeme: na dan našega priznanja od strane biskupa I. Milovana, a to je Blagdan Gospe Žalosne, odnosno 15. rujan ili subota nakon toga dana! Dakle, vidimo se!!!! U što većem broju! Na slavu Božju i za spas najmanjih! Toga ćete dana moći nabaviti naše nove knjige i molitvenike, oznake našega apostolata, krunice koje smo izradili itd. Ovaj je dan važan, jer smo ZAJEDNO i molimo, molimo, molimo za anđele u majčinoj utrobi! Tko dolazi organizirano (5 i više osoba) molimo da se javite NEVENKI na broj: 091/ 9709159, zbog evidencije. Hvala! Dođimo radosno, dođimo s obiteljima, bit će mjesta za sve, i hrane i veselja i molitve…
Sabor započinje pokorničkom procesijom oko crkve (nosit ćemo križ na kojemu je pribijeno oruđe kojim se vrši ab), slijedi Misa, klanjanje, predavanje, koncert itd. Oko 20h završavamo. Tko mora otići ranije, može. Veliki su plodovi ovoga sastanka! Ponesite obilježja svojih zajednica, izmolimo neku devetnicu prije, dođimo i proslavimo Krista!

Dragi moji,
Ovo sigurno nije sve, ali zasada dosta. Javljajte mi se! Znam da sam prezauzet i često na seminarima… Ali koja poruka ili mail uvijek stižu do moga srca i mozga! Pozdravljam vas u Srcima Isusa i Marije i nadam se odazivu na ove divne vijesti! ZA KRISTA! ZA NEROĐENE! AMEN!

Molite za mene grešnika, p. Marko Glogović, voditelj pavlinskog apostolata za život, 01.05.2009., Karlovac


Post je objavljen 02.05.2009. u 20:15 sati.