Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antheakc17

Marketing

Kao ptica na mom dlanu skakućeš, priznat' ću ti zašto volim proljeće, podijelit ću i ovu noć sa zvijezdama, prekrit' ću te nebom kad budeš zaspao. Otopit' ću ti led sa usana, dat' ću sve što imam za tvoja oka dva...

Nakon duže stanke-vraćam se u novom sjaju xD
šala naravno..mislim da više nebudem pisala,nemam volje,a ni vremena...a i zašt bi neko trebal znati sve o mom životu a nie mi niko i niš...hmm..hmm..
tračevi se šire ovak i onak...super...dosta mi je više laži i muljanja...baš mi je drago ako vam idem na živce!! vesele me ti vaši ljubomorni pogledi!!wow!fascinirate me-jadnici koji nemate svoj život!!!!
Vrijeme je da maknem od sebe sve lažne prijatelje i oni koji su se to trudili biti...nemojte mislit da sam naivna glupacha koju svako može preveslat...i moj život je moja stvar...moji problemi su moji problemi i ne treba se neka skroz deseta osoba brinut za moj život...ak vam kaj smeta-meni se obratite,ne serite okolo i ne širite svoj otrov...
fuj..baš moram biti takva...eh,da sam barem i gora..želja za osvetom postoji,al nie dovoljno jaka....mene ne zanimaju tuđi životi,pogotovo od nekog ko mi nie baš ništ....koji nema nikakvu ulogu u mom životu...pričekajte još malo pa da odem iz ove proklete škole..i meni je dosta....:=))))



E,takoca....
maturant sam..još 2 tjedna..OMG!!!!! ne vjerujem...ko da sam jučer bila klinka koja se upisivala u srednju...aaaa...gle me sad...ostala sam ista,nisam narasla,a završavam 4.razred..issssooo....za ne povjerovat!!!zujo
Da ne pričam da su praktički zadnji dani u školi prejadni...
alii..da svi ipak jedva čekamo Norijadu :))) i maturalnu večer..s tim da još si nisam haljinu kupila..aaaa...big problem!!!koji treba pod hitno riješit!!!
ufff....mad
Pripreme su mi pri kraju,još jednom imamo:) neznam dal da se veselim zbog toga il kaj....ufff..najgore me tek čeka...cijeli 6.mjesec štrebanjeee od jutra do mraka-samo tak mogu uspjet-valjda!!!! kak ću ja to...al MORAM!!!!!
S dečkom je sve super...samo da tak i ostane!!! aahh...belj

ukratko,toe sve...nebudem javljala za post jer mi se fkt neda...

mWa <<3<

Post je objavljen 28.04.2009. u 19:03 sati.