Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

ShitofTheWeek - tzv. "svinja" edition

TjednaSlijaNaDesktopu

Photobucket

(autohtona slavonska koala, obitava u prašumama dunavskog, savskog, diljskog i bosutskog riječja, značajan sastojak u prehrani lokalnih domorodaca i dio folklora te narodnih predanja)

ShitOfTheWeek - Milinović vs. svinjska gripa

Photobucket

Photobucket


...ne dajte se zavarati. ovi slatki budući suhomesnati proizvodi su možda uzrok pandemije kakvu svijet nije pamtio od španjolske gripe.

za cijeli svijet zabrinjavajuće - osim za nas.

naime, dok je na granicama većine zemalja proglašen 4 stupanj uzbune (6 stupanj je valjda spaljivanje potencijalno zaraženih na licu mjesta...šmrcneš a ovi te za svaki slučaj skure bacačem plamena), putnici iz Amerike i Meksika se odmah odvode u karantenu i koriste se znanstvenofantastični skeneri koji očitavaju povišenu temperaturu i svi bauljaju naokolo sa maskama na licu te raste broj umrlih i zaraženih iz sata u sat, u nas je to povod za tiskovnu konferenciju na kojoj nam nadležni mrtvo hladno objašnjavaju da to nije ništa i da ako već i stigne do nas (a neće, jerbo je Hrvatska inače strogo izolirani otok, da ne kažem odvojeni planetoid) neće bit ništ strašnije od gripice oliti prehlade te da su već spremna cjepiva.

e sad...jesmol´ jope zajebali cijeli svijet pa imamo cjepivo za virus koji je, kako se procjenjuje, neki opaki križanac ptičje,svinjske i boktepitaj kakve sve ne gripe i kuge sa natruhama ebole ili su Hrvati povijesno otporan narod na sve nedaće?

Da li će nas izvoziti na truli zapad da im poboljšamo krvnu sliku, onako zapadnjački dekadentno oslabljenim? Nema veze što je broj mrtvih trenutno oko stotinjak, nas to ne zabrinjava. Jerbo ako smo preživjeli deveesetprvu, što je jedna gripica za nas?

ovotjednu svinjsku digresiju prati i OvotjednaSlušidba - Pig Destroyer - bend simpatičnog imena i još simpatičnijeg zvuka.

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledala zvučna impresija prosječne klaonice/pogona za preradu mesa, ovi grindcore manijaci su dali približan opis:






za nastavak zvukovnog terora, svi juriš na PIG DESTROYER@MYSPACE


P.S. ako ste mislili da u nas nema superjunaka, grdno se varate. još je davno Dubravko Mataković stvorio Protmana, čojeka-svinju, borca za bolje danas. nu ljepotana:

Photobucket



P.P.S. Oink, oink!


Post je objavljen 28.04.2009. u 08:35 sati.