Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

Kronična neispavanost i posljedice govorenja tuđeg jezika..


Za početak jooooooooj! A u nastavku: živa sam, na jedvite jade. Patim od kronične neispavanosti, petljanja jezika i besparice..

Vratio se gos'n bez muda u svoju državicu na suprotan kraj Europe, meni je već bilo dobrano muka i jedva sam čekala taj dan kad je sjeo u veliku čeličnu pticu i odletio tamo tamo daleko... No da sve ne bi bilo sjajno, ja i dalje sanjam na engleskom jeziku, u razgovoru se nesvjesno prešaltam na engleski jezik, i mislim na engleskom! Dobro, ajde, preživjet ću ja i to, ali mene muči kronična neispavanost, odnosno kronična nenaspavanost, bez obzira na količinu sna!
Toliko o mojim snovima da ću se naspavat protekli vikend. Petak je započeo jednim ročkasom i koncertom, subota je nastavljena tulumarkom na moto partiju a kad je na poziv frendova svratil naš Dadek i popel se na scenu i zapjeval nam Fridu i još par stvari, totalno smo se odvalile. Naravno nas dve kokoši (Mica i ja) smo se derale ko blesave da nam otpjeva Boby-a pa nas je prozval na mikrofon pred svom ekipom: kaj ste vi sve znale kad ste imale 16? (naime, svirali su neki klinci koji su imali raspon od 17-19), naravno da nas to nije zaustavilo u deračenju :D

Inače, nisam nekaj luda za bajkerima i motorima, al mogu reć da je ovo bilo fantastično, i nadam se da će se ponoviti i iduće godine. Na stranu to kaj je na tom partiju bil moj ex-bojfrend (sada već oženjeni, al je stigo bez premile ženice na feštu) i kaj mi je uporno pokušaval uhvatit pogled da me pozdravi. Mrš džubre gadno, ova dragocjenost sad pripada nekom drugom koji cijeni to kaj ima! (danas zahvaljujem dragom bogu kaj me ostavil, jer tad nisam vidla kakav je pokvarenjak)

Nastavak neispavane sage.. Unatoč tome kaj smo prvu večer bili doma u krevetu već u ponoć, a drugu večer oko 1, ja sam totalno i nevjerojatno neispavana, nenaspavana, sa nedostatkom sna i velikim dokoljenastim podočnjacima.. Brojim još sitno do završetka prvog radnog dana u ovom tjednu, i upravo se prisjećam da je u petak prvi maj! Živio praznik rada!

Ljubi vas nesuđena bajkerica ;)


Post je objavljen 27.04.2009. u 14:39 sati.