Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trolek

Marketing

I'm back! =)

Evo, vratih se u blogerske vode. Prošlo je jaaaako dugo od mog zadnjeg posta i neću sada pokušavati napisati kaj se sve događalo kod mene, zato kaj bi fakat dugo trebalo da prvo sve stavim u nekakvu smislenu cijelinu, a onda još jako puno vremena da to napišem. Smatrajte ovo uvodom!
Moj ''dragi'' iz prošlog posta i ja smo prekinuli, al dobra je vijest da smo ostali frendovi! :) Nakon njega sam imala još jednog dečka, nažalost ta veza se ugasila prošli petak. No život ide dalje! Zar ne..Hehe. Živjeti se mora. Čeka me još puno toga. To bi bilo to kaj se ljubavnog života tiče. Ak nekog baš detalji zanimaju, nek me na kavu pozove. Makar sumnjam da vaš baš tako zanima moj život.
Škola je ok, al stvarno ok. Ocjene su zadovoljavajuće. Barem što se mene tiče. Treći razredi imaju još samo 25 radnih dana. Svaki dan križam na kalendaru dane. Jedva čekam kraj. Nemate pojma kako! Iako me malo jebu završni testovi i to. Proći će.
Trolek je bila vrijedna kojih mjesec dana kad je radila. U bircu jednom. Kako ja volim konobarenje. Obožavam!! Živim za to. Znam da je to mnogima sranjski posao i to. I da, namučiš se ko konj...ali jednostavno ja uživam u tom. Bar pokušajte shvatiti...
Napravit ću nekih izmjena na blogu, malo ić po ostalim logovima, vidjet kaj ima. Jednostavno, prošnjofat.
Bit će tu opet svega, obećajem! =)
Za sad je to sve...
Pozdrav od Troleka

Post je objavljen 27.04.2009. u 03:06 sati.