Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Trio, po prvi put 103

Kako je Rose doživjela svoje seksualno iskustvo, po nekim bi se to moglo nazvati grupni seks, a po meni nekako i nije, nego samo sam željela pomoći svojoj prijateljici da poslije dužeg vremena doživi nešto lijepo.

Kako je ona to doživjela možete pročitati na njezinom blogu, link vam je tu dole u slijedecoj prici.

Ali kako sam ga ja organizirala, to samo ja znam.
Kako ne bi sve prepričavala i možda i ponavljala, ja ću vam samo napisati ono sto Rose nije znala, a dešavalo se u njenom odsustvu, ili ono što nije vidjela, jer su joj oči bile svezane.



Kad mi je Rose ispričala da dugo nije vidjela ili osjetila muškog, a kasnije i rekla da joj se Toni sviđa, trebala sam smisliti način da sve to ispadne lijepo i slučajno, a da jednim potezom udovoljim svim stranama, što sam oduvijek najviše volila i u tome uživala.

Dok smo tijekom dana ja i Toni bili sami, u jednom trenutku sam ga upitala :

-Toni, jeli ti Rose privlačna, mislim seksualno privlačna ?

- Da, svakako !

- A bi li volio imati s njom nešto više?

- A tko ne bi, samo pored tebe, ne vjerujem da je izvodivo.

- Što te privlači na njoj?

- Prvo, lijepa je, mlada je, ima tijelo božice. Samo to mi vjerojatno ništa ne vrijedi, jer pored tebe nemam šanse zavesti je.

- A kad ja ne bi imala ništa protiv?

- E onda je to pitanje, veliko pitanje bi li to ona prihvatila?

- A recimo kad bi ?

- Onda bi mi to bilo veliko osvježenje.

- A kad bi to napravili skupa?

- Kako misliš skupa ?

- Pa rekao si da nisi nikad to nešto radio u troje, a rekao si mi da ti je to jedna od neostvarenih želja u životu, na to sam mislila.

- Je, kako da ne, nema šanse. Ne vjerujem da bi ona to prihvatila. Ona je lijepa, mlada i može naći partnera kakvog poželi i kad poželi.

- A što ako ja ipak to organiziram ?

- Onda ću te smatrati vrhunskom zavodnicom i ispuniti ću ti još neke tvoje želje.

- Dobro, sad znaš što si obećao.

Kako sam imala na neki način Tonijev pristanak, a već sam imala slobodan pristup k mojoj Rose, trebalo je samo sve to provesti u djelo, a prilika mi je bila tu pod nosom, a svaku priliku u životu treba iskoristiti, jer se takva obično vise ne ponavlja.

Uvečer sam pozvala Rose u moju sobu, nakon malo nagovaranja i maženja uspjela sam je svezati za krevet i nagovoriti da pristane na moju igru, jer ću joj ispuniti jednu njezinu veliku želju. Kako nije teško mačku natjerati da pojede ribu, tako ni meni nije bio problem Rose dovesti u stanje želje, kad svi tabui padaju i kad onaj naš mali dio razuma ostane iza snažne seksualne želje kakvu je imala Rose, kao i ja.

Onako svezanu sam je milovala i ljubila, u jednom trenu sam je ostavila samu i otišla do Tonija. Toni je već bio u svojoj sobi i nešto čitao. Uvukla sam se kod njega u krevet, što nam nije bio nikad običaj na taj način, jer imamo sobu koja je namijenjena samo za seks. Njemu je sve bilo nekako čudno, ali ja sam imala svoj plan.

Odmah sam ga počela milovati i maziti se uz njega. Tad sam mu dodirnula nježnik i počela ga masirati nježnim pokretima za koje sam znala da će ga dovesti do erekcije. Toni je dosta runjav i prelazak moje ruke po njegovom tijelu uzbuđuje i mene, ali i njega, pogotovo jer znam koja su njegova strateška mjesta.

- Toni imam iznenađenje za tebe, obuci se u ogrtač i idemo u moju sobu.
Jedini uvjet je da ne progovoriš ni riječi, nego samo gledaj moje mote.

Otišli smo do moje sobe, a tamo je u polumraku na krevetu ležala gola Rose, svezana i zavezanih očiju. Kad je Toni ugledao uzdahnuo je, motom sam ga upitala jeli ti se sviđa. Smiješkom i prstima mi je odgovorio - Ok.

Tad smo započeli našu igru ljubljenja tog divnog tijela. Toni je dobio odmah erekciju koja mu je bila nestala dok smo hodali od njegove do moje sobe, ali sad je bio tvrd kao kamen, a to sam jasno vidjela i opipala.

Rukom sam mu dala znak da se popne na Rose i da uđe. Nije ga trebalo nagovarati ni dodatno mu objašnjavati što da radi. Ukliznuo je Rosinu vulvu iz prve iako ima dobar komad alata među nogama, koji je usput rečeno najveći kojeg sam do tad imala, ali ne monstruozno preveliki kakvih ima po filmovima, jer me ti nisu nikad posebno privlačili.

Toniju inače treba dosta dugo vremena da postigne orgazam, ali na ovako lijepom i mladom tijelu se zajapurio i u rekordnom roku uz toliko uzbuđenje svršio. Na licu mu se pojavila najprije smiješna grimasa, a kasnije slatki smiješak. Meni je nekako istovremeno došao snažni orgazam jer sam se dirala po maci i ljubila Rose, a i ova nova situacija me dodatno uzbuđivala..

Tad sam smislila opet nešto novo. Dala sam rukom Toniju znak da legne pored Rose. Ugasila sam svijetlo, zatvorila škure i navukla tamne zavjese. Sad je u sobi bio potpuni mrak. Opipom sam se vratila do kreveta, odvezala Rose i namjestila je u jahaći položaj na Toniju. Po mraku je bilo smiješno i nespretno navesti nekog da shvati skoro bez riječi što želim, ali pod navalom strasti koja je bila u nama ipak sam uspjela.

Rose sam držala i posjela je da jaši, a tad sam se i ja natakla na Tonijeve grudi i poslije toga na njegov jezik. Rukama sam držala Rose za ramena, milovala joj grudi, ljubila joj obraze i usta.

Toni je pod nama stenjao od težine i napora s kojim je morao zadovoljiti nas obadvije. Osjetila sam kako Rose tresu orgazmi, po njenim uzdasima i disanju, kao i po grčenju. Tad sam osjetila kako mi se približava orgazam. Ovaj put mi je ljubio ustima vulvu, jer taj način mi je oduvijek garantirao veliki i dugi orgazam.

Rose je odjednom sjašila, pa sam ja zauzela njeno mjesto. Znam da Toni po drugi put ne može svršiti tako lako. Bila mu je potrebna dodatna stimulacija snažnog galopa kojeg mu samo ja znam pružiti. Cijeli krevet se tresao od mog jahanja na njegovom nježniku koji je u ovom položaju skoro neugodno nabadao moju vulvu, tako da sam nekako uvijek malo izdignuta pazila da ne nasjednem prejako na njegov ud, jer u ovom položaju je duboko prodirao u moju vaginu. Dosta kasnije smo doživjeli oboje jake orgazme. Tad sam legla na jednu stranu, a Toni je ostao na drugoj strani kreveta. Rose je ostala u sredini.
Rose smo onako oznojeni i vrući još neko vrijeme ljubili i onda sam utonula u san koji mi samo jaki orgazam može pružiti.


Post je objavljen 26.04.2009. u 01:27 sati.